Από Πέννυ Μαστοράκου

Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σταμάτη Φασουλή (δείτε εδώ την αιχμηρή κριτική του λίγο καιρό πριν) να κάνει τέτοια επική κίνηση στο Just The 2 of Us, καθώς κατά τη διάρκεια του live του Σαββάτου 5/11 ο κριτής είχε αρκετή όρεξη να πειράξει την Βίκυ Σταυροπούλου, και όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια!

Πιο συγκεκριμένα ο αγαπητός σκηνοθέτης σηκώθηκε από την θέση του σε ανύποπτη χρονική στιγμή και πλησίασε την συνάδελφο του, την οποία κατατρόμαξε!

Το επικό σκηνικό του Σταμάτη Φασουλη και της Βίκυς Σταυροπούλου

«Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα. Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη» αναφώνησε η κριτής και όλοι γέλασαν.

Η φανερή ενόχληση του Ιωάννη Μελισσανίδη με το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Στο προηγούμενο live του Just The 2 of Us, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από όλους για την ερμηνεία τους, ωστόσο το απόψε δεν συνέβη το ίδιο, αντιθέτως υπήρξε μάλιστα και μία μικρή παρεξήγηση με τον Ολυμπιονίκη να ενοχλείται ιδιαίτερα με ένα σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου (δεiτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που της έτυχε σε προηγούμενο live).

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως την ερμηνεία του δεν κατάφερε να την μεταδώσει στους γύρω του τονίζοντας πως ήταν σαν να τραγουδά μόνο για τον εαυτό του. «Αυτό δεν ισχύει με τίποτα» είπε αμέσως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, αρκετές μάλιστα φορές, φανερώνοντας την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος... Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό» είπε στο τέλος η κριτής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Σε επισκίασε Βασίλη!» - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου για την εμφάνισή της

J2US: «Νιώθει Πίπης στην τοποθεσία...» - Η Βανδή εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και έριξε το Twitter