Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στο πέμπτο live του Just The 2 of Us, να υπήρξαν και ζευγάρια τα οποία δεν άκουσαν και πολύ καλά σχόλια από τους κριτές (όπως ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος έχασε τα λόγια του) ωστόσο τα περισσότερα άκουσαν καλές κριτικές ενώ κάποια αποθεώθηκαν!

Ένα από αυτά είναι η Μπέσσυ Αργυράκη και το τηλεοπτικό της ταίρι στον διαγωνισμό, Τόλης Παπαδημητρίου, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους πάντες με την ερμηνεία τους, τραγουδώντας...Oops I did it again!

Ο Νίκος Κοκλώνης αποθέωσε την Μπέσσυ Αργυράκη στο J2US

«Τρέμε Britney!» φώναξε ο Νίκος Κοκλώνης μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή, καθώς το κομμάτι είναι της κορυφαίας ποπ τραγουδίστριας Britney Spears!

Η φανερή ενόχληση του Ιωάννη Μελισσανίδη με το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Στο προηγούμενο live, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από όλους για την ερμηνεία τους, ωστόσο το Σάββατο 5/11 δεν συνέβη το ίδιο, αντιθέτως υπήρξε μάλιστα και μία μικρή παρεξήγηση με τον Ολυμπιονίκη να ενοχλείται ιδιαίτερα με ένα σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου (δεiτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που της έτυχε σε προηγούμενο live).

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως την ερμηνεία του δεν κατάφερε να την μεταδώσει στους γύρω του τονίζοντας πως ήταν σαν να τραγουδά μόνο για τον εαυτό του. «Αυτό δεν ισχύει με τίποτα» είπε αμέσως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, αρκετές μάλιστα φορές, φανερώνοντας την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο σχόλιο.

«Με συγχωρείς. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος... Άσε με να το διορθώσω γιατί μάλλον δεν το είπα σωστά. Σαν να το λες για σένα. Αυτό, για να το πω πιο σωστά. Δεν ήρθε δηλαδή με την δύναμη που ήρθε την προηγούμενη φορά κάτω. Και σου ζητώ συγνώμη εάν δεν ακούστηκε σωστό αυτό που είπα γιατί δεν εννοούσα αυτό» είπε στο τέλος η κριτής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Σε επισκίασε Βασίλη!» - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου για την εμφάνισή της

J2US:«Ρεσιτάλ ερμηνείας» - O Παύλος Σταματόπουλος ντύθηκε Νίκος Κοκλώνης και ξετρέλανε τα πλήθη