Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ένα και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκανε μία αξέχαστη είσοδο στο Just The 2 of Us, (δείτε εδώ την εξίσου εντυπωσιακή είσοδό του στην πρεμιέρα) και όλοι έμειναν άφωνοι, το βράδυ του Σαββάτου 5/11.

Ο λαμπερός παρουσιαστής, αλλά και τραγουδιστής όπως έχουμε δει, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό καθισμένος σε θρόνο, ως άλλος Φαραώ, και έφερε τα πάνω κάτω!

Η θεαματική είσοδος του Νίκου Κοκλώνη στο Just The 2 of Us

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό αλλά και όσοι ήταν μαζί του στο πλατό ξετρελάθηκαν, με αυτή την τρομερή είσοδό του, και τον καταχειροκρότησαν!

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί

Εκτός από την επεισοδιακή είσοδο του Νίκου Κοκλώνη ως Αιγύπτιος θεός, το κοινό παραλήρησε με την τελείως αλλαγμένη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, καθώς δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ με τέτοιο look (δείτε εδώ την ατάκα που την ξάφνιασε στο προηγούμενο live για τον Μπισμπίκη).

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα κοντό αγορέ χτένισμα, και το κοινό αμέσως πήρε φωτιά στο Twitter και άρχισε να βομβαρδίζει την πλατφόρμα για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, με κάποιους από τους χρήστες να την τρολάρουν χαριτωμένα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον ακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο 3ο live; Η τηλεθέαση (22/10) για το Just the 2 of us

Φιλιά, σπόντες και τραγούδι - Τι τηλεθέαση έκανε (29/10) το J2US