Από Ελένη Μήτση

Το ζευγάρι της χρονιάς ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μπούκαραν στην κυριολεξία την Τετάρτη 21/9 στο ''Καλό μεσημεράκι'' με τον Νίκο Μουτσινά να τους υποδέχεται στο πλατό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο ποδοσφαιριστής και η ραδιοφωνική παραγωγός, έκατσαν ο ένας δίπλα στον άλλο και για άλλη μια φορά μίλησαν για τον αναμενόμενο γάμο τους, ο οποίος είναι κάτι σαν επτασφράγιστο μυστικό. Είναι σίγουρο πως θα γίνει αλλά η ημερομηνία είναι γνωστή σε πολύ λίγα άτομα.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη για τον γάμο τους

«Είσαι ο μόνος που ξέρεις την ημερομηνία γάμου. Μη μας δώσεις» τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης στον Νίκο Μουτσινά. «Είσαι ο πρώτος επίσημος καλεσμένος μας».

Οι ανύπαρκτες σχέσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη και του Άρη Σοϊλέδη

Και πάνω που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τους έχουμε πετύχει πουθενά μετά το τέλος του Survivor μιας και ήταν σχεδόν κολλητοί στο παιχνίδι και αλληλουποστήριζαν ο ένας τον άλλον, η απάντηση ήρθε το πρωί της Παρασκευής 16/9 μέσα από το Happy Day και τις δηλώσεις της.

Ο λόγος για την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, μίλησε για τις σχέσεις της με τον Άρη Σοϊλέδη (μην ξεχνάμε και την συνάντησή της με την Αντωνά μετά τα όσα ακούγονταν) και αποκάλυψε πως δεν έχουν πια επαφές.

«Δεν έχει συνεχιστεί η φιλία με τον Άρη, σε καμία περίπτωση. Από την δική την πλευρά δεν υπάρχει πικρία, μέχρι και μία μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από την στιγμή όμως που δεν δέχτηκα και κάποια προσέγγισή από την αντίπερα όχθη δεν θα κάνω κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα σέβομαι την στάση του καθενός», είπε η ίδια στην εκπομπή Happy Day.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι τόσο ανύπαρκτη που...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά

Survivor 5: «Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε...» - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ