Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Μαίρη Βιτίναρος, το πρωί της Τετάρτης 2/11 εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα, τόσο για εκείνη, όσο και για το GNTM 5. Η νέα coach μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram λίγο μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει ακριβώς το μοντέλο).

Η απάντηση της Μαίρης Βιτίναρος για το σχόλιο της Χατζηπαντελή

«Ήθελα να πάω στο GNTM και δύο εβδομάδες μετά η παραγωγή μου έστειλε μήνυμα. Δεν με πρότεινε η Βίκυ Καγιά για το show. Τη γνώρισα όταν ήρθα και με υποδέχθηκε με μία ανοιχτή αγκαλιά. Δεν την ξέρω τη Σοφία, δεν τη γνώρισα ποτέ. Νομίζω ότι ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουμε φίλες» είπε χαρακτηριστικά!

Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 φτάνει στο τέλος της. Το μοντέλο ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (31/10), θα επιστρέψει στη θέση της σε λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast at Star, τα γυρίσματα της Σοφίας Χατζηπαντελή έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, δε θα βρίσκεται απλά στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από πάνω μέχρι κάτω με δαντέλα - Σπάνια φωτογραφία από το νυφικό της μητέρας της Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM 5: Η πρώτη αντίδραση της Χατζηπαντελή για το ειρωνικό σχόλιο στην Μαίρη Βιτίναρος - «Δεν την κοροϊδεύω!»