Από Ελένη Μήτση

Στο Πρωινό μας και στη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Δούσης την Τετάρτη 2/11 σχολιάζοντας διάφορα θέματα της επικαιρότητας μεταξύ των οποίων και το χθεσινοβραδινό 1/11 επεισόδιο του GNTM 5.

H θεματική της φωτογράφισης αφορούσε στο bodyshaming (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) με ένα κορίτσι να αποχωρεί από τον διαγωνισμό. Στο concept αυτό λοιπόν, στάθηκε και ο παρουσιαστής των Εικόνων σχολιάζοντας, πως δεν φάνηκε να επικεντρώνονται ιδιαίτερα στο σκοπό του όρου, αλλά περισσότερο στη γυμνή φωτογράφιση (δείτε εδώ τα νούμερα του επεισοδίου).

Οι δηλώσεις του Τάσου Δούση για τη φωτογράφιση του GNTM 5 σχετικά με το bodyshaming

«Να πούμε κάτι σημαντικό. Οι φωτογραφήσεις ήταν συγκλονιστικές και όποιοι είναι χρόνια στην τηλεόραση το καταλαβαίνουν αυτό. Εμένα δε μου αρέσει να υποκρινόμαστε για τα νούμερα τηλεθέασης. Δε μπορούμε δηλαδή να βάζουμε μπροστά κοινωνικά μηνύματα για να ανεβάζουμε τα νούμερα τηλεθέασης με το γυμνό, διότι αυτό που είδαμε ήταν γυμνό. Εδώ δεν περάστηκε μήνυμα, γιατί ούτε ατέλειες είδαμε, γιατί δεν υπήρχαν ατέλειες. Ένα super top model τι ατέλειες να έχει;

Απλά, επειδή εγώ είμαι άνθρωπος της πιάτσας και παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια τηλεόραση, αλλά και η δουλειά μου είναι τα νούμερα τηλεθέασης στα τηλεοπτικά μου περιοδικά, έβλεπαν τα νούμερα που πέφτανε και βρήκαν έναν πολύ ωραίο τρόπο να τα ανεβάσουν. Δεν χρειαζόντουσαν τα κοινωνικά μηνύματα. Μπορούσαν απλά να πουν ότι κάνουμε μία τέτοια φωτογράφιση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Όταν έφυγαν οι κάμερες όμως...» - Καθόλου θερμή η υποδοχή των νέων παικτριών στον διαγωνισμό

GNTM 5: Τα βιογραφικά των 4 νέων μοντέλων που έφεραν εντάσεις εχθές με την είσοδό τους στο παιχνίδι