Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας για το GNTM 5 αναμένεται να δούμε την Τρίτη 1/11 με τα μοντέλα μετά το makeover, που υπέστησαν στα μαλλιά τους (δείτε εδώ τις αντιδράσεις), αυτή τη φορά να έρχονται αντιμέτωπες με τη γυμνή φωτογράφιση, που είθισται να γίνεται στον διαγωνισμό...

Το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης 1/11 στο GNTM 5

Οι 4 νέες παίκτριες που μπήκαν στο διαγωνισμό

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τα makeover των λαμπερών μοντέλων του GNTM 5, το βράδυ της Δευτέρας 31/10, (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών του Twitter που περιμένουν πως και πως) αλλά πριν από αυτό, η Βίκυ Kαγιά φύλαγε μία έκπληξη στις παίκτριες!

Μετά τις τελευταίες οικειοθελείς αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή 4 κοριτσιών που δεν είχαν περάσει στα bootcamp, και τότε η Γεωργιάννα, η Ντορέλα, η Ειρήνη και Ραφαέλα, εισέβαλαν στο πλατό αφήνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες με το στόμα ανοιχτό!

Η Βικτώρια θεώρησε ότι κλονίζεται η ισορροπία με αυτή την ανατροπή, ενώ με την σειρά της η Γέβα ανέφερε: «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω» για τις παίκτριες που χάρηκαν με το γεγονός, ενώ άλλες ανέφεραν πως έρχονται ξαφνικά νέες παίκτριες που δεν γνωρίζουν καν τι άνθρωποι είναι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Καταρρακωμένη η Μικαέλα με το makeover της κόρης της - Ξέσπασε σε λυγμούς για το αποτέλεσμα

GNTM 5 highlights (31/10): Τo extreme makeover των κοριτσιών, οι επικές αντιδράσεις τους και τα νέα μοντέλα

TAGS