Από Ελένη Μήτση

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια του GNTM 5 είδαμε τη Δευτέρα 31/10 με τα κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με την αλλαγή στα μαλλιά τους σύμφωνα με τα κριτήρια της ομάδας του reality μόδας, ωστόσο ένα ήταν το makeover, που συντάραξε το twitter.

Τα highlights για το επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM 5

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά που πάγωσε τα μοντέλα

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τα makeover των λαμπερών μοντέλων του GNTM 5, το βράδυ της Δευτέρας 31/10, αλλά πριν από αυτό, η Βίκυ Kαγιά φύλαγε μία έκπληξη στις παίκτριες!

Μετά τις τελευταίες οικειοθελείς αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή 4 κοριτσιών που δεν είχαν περάσει στα bootcamp, και τότε η Γεωργιάννα, η Ντορέλα, η Ειρήνη και Ραφαέλα, εισέβαλαν στο πλατό αφήνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες με το στόμα ανοιχτό!

Η Βικτώρια θεώρησε ότι κλονίζεται η ισορροπία με αυτή την ανατροπή, ενώ με την σειρά της η Γέβα ανέφερε: «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω» για τις παίκτριες που χάρηκαν με το γεγονός, ενώ άλλες ανέφεραν πως έρχονται ξαφνικά νέες παίκτριες που δεν γνωρίζουν καν τι άνθρωποι είναι.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία κατά την διάρκεια του makeover

Δύσκολο το 31/10 επεισόδιο του GNTM 5 την Δευτέρα 31/10, για την ψυχολογία των κοριτσιών, καθώς μετά την είσοδο τεσσάρων νέων παικτριών στο ριάλιτι , είχαν να αντιμετωπίσουν και τις αλλαγές που θα γίνονταν με το look τους.

Όσο και αν προσπάθησαν να είναι ψύχραιμες και άνετες με τις ενδεχόμενες μεγάλες ή μικρές που θα αντίκριζαν πάνω τους, την στιγμή που κουρεύονταν κάποιες λύγισαν, όπως για παράδειγμα η Αλεξία, η οποία στην αρχή ήταν πολύ φιλική με την ιδέα της αλλαγής, όταν όμως είδε τα μαλλιά της στο πάτωμα το ξανασκέφτηκε διπλά!

«Η καρδιά μου πονάει, γελούσα και έκλαιγα ενώ γελούσα, δεν μπορώ να τα βλέπω στο πάτωμα» είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο, καθώς εκείνη την στιγμή είχε ανάμεικτα συναισθήματα και δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση!
Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία κατά την διάρκεια του makeover

Καταρρακωμένη η Μικαέλα με το makeover της κόρης της

Μετά τα κλάματα της Αλεξίας για την αλλαγή στα μαλλιά της, στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 στο GNTM 5, σε λυγμούς ξέσπασε και η Μικαέλα τόσο για το δικό της makeover, όσο και για εκείνο που έτυχε στην αγαπημένη της κόρη Μάρα, με την οποία πέρασαν μαζί αυτή τη δύσκολη φάση του διαγωνισμού.

Η γλυκιά μανούλα, αγχώθηκε μήπως το κούρεμα και το χτένισμα που επιλέχθηκε για την Μάρα, αντί να την αναδεικνύει, την ρίχνει, και θεωρεί πως έχει χάσει την θηλυκότητά της με αυτό το look. Επιπλέον συμπλήρωσε πω; είναι ιδιαίτερα κοντό, και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μακρύ, όπως επίσης ανέφερε πως θεωρεί ότι τα look τους, δεν θα άρεσαν καθόλου ούτε στον σύζυγό της που τις βλέπει από το σπίτι.

GNTM

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να μην τη χρησιμοποιούμε ως καραμέλα!» - Ο Γιώργος Καράβας τοποθετήθηκε ανοιχτά στις δηλώσεις της Παπαγεωργίου περί bullying

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5