Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα κλάματα της Αλεξίας για την αλλαγή στα μαλλιά της, στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 στο GNTM 5, σε λυγμούς ξέσπασε και η Μικαέλα τόσο για το δικό της makeover, όσο και για εκείνο που έτυχε στην αγαπημένη της κόρη Μάρα, με την οποία πέρασαν μαζί αυτή τη δύσκολη φάση του διαγωνισμού.

Τα κλάματα της Μικαέλας στο GNTM 5

Η γλυκιά μανούλα, αγχώθηκε μήπως το κούρεμα και το χτένισμα που επιλέχθηκε για την Μάρα, αντί να την αναδεικνύει, την ρίχνει, και θεωρεί πως έχει χάσει την θηλυκότητά της με αυτό το look. Επιπλέον συμπλήρωσε πω; είναι ιδιαίτερα κοντό, και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μακρύ, όπως επίσης ανέφερε πως θεωρεί ότι τα look τους, δεν θα άρεσαν καθόλου ούτε στον σύζυγό της που τις βλέπει από το σπίτι.

GNTM

Διχασμένοι οι χρήστες του Twitter με την τεράστια αλλαγή της Κότυ

Το Twitter περίμενε πως και πως τις αποψινές αλλαγές των μοντέλων στο GNTM 5, την Δευτέρα 31/10 (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά των χρηστών στην πλατφόρμα) και οι χρήστες ήταν κυριολεκτικά στημένοι στην γωνία για τα ανατρεπτικά look που θα έβλεπαν στις διαγωνιζόμενες!

Κάποια από τα μοντέλα, αντιμετώπισαν ψύχραιμα το γεγονός και κάποια άλλα όχι, αλλά στην περίπτωση της Κότυ, η ίδια δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με την αλλαγή της, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε και μέσα από κάποια σχόλια, διχάστηκε ιδιαίτερα για το αν της πάει ή όχι, καθώς το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Ξέμεινε η αδερφή μου από χρήματα» - Συγκίνησε η ουκρανή παίκτρια με την ιστορία της

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5