Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Κυριακής (30/10) ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά highlights (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για τις εξελίξεις στο ριάλιτι).

Τι είδαμε χθες στο Asia Express (30/10)

Άγριος τσακωμός του Γιάννη Αϊβάζη και του Λευτέρη Δημηρόπουλου στο Asia Express

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε να πείσει μία πωλήτρια να πάρει δωρεάν φαγητό και εάν τους δώσει μεγάλη ποσότητα να το «παζαρέψει» με όσα χρήματα είχε πάνω του. Βέβαια, μία παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο φίλους για ένα ψάρι, φυσικό ήταν να φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους.

Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε φανερά αφού πρώτα είπε φωναχτά στον Λευτέρη Δημητρόπουλο: «Άντε γ@@@σου!», με τον δεύτερο να τον «κυνηγάει» προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ανατροπή στην αποχώρηση λόγω τραυματισμού

Τα ζευγάρια που παραμένουν στο Asia Express έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι όμως έμελλε να πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο τέλος του επεισοδίου.

Εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη προκειμένου να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα τελειώσει εδώ την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι. Από την δύσκολη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Κριθαργια ενώ με το μεινέκτημα της… σιωπής αγωνίστηκαν η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της.

Προς έκπληξη όμως πολλών, αν και τελευταίοι τερμάτισαν ο Γιάννης και ο Λευτέρης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημέρωσε τους παίκτες πως το ζευγάρι που καλείται σε αυτό το σημείο να αποχωρήσει από το Asia Express είναι η Κατερίνα Καλίνογλου και η Βιβή Μπασινά . «Για λόγους υγείας και για την δική σου ασφάλεια Κατερίνα δεν μπορείς να συνεχίσεις στο παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Ξέσπασε σε λυγμούς - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Fipster μετά την δοκιμασία

Asia Express: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα