Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση, και αυτή την περίοδο τον θαυμάζουμε στο τιμόνι του Asia Express με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ τα θριαμβευτικά νούμερα τηλεθέασης), ωστόσο πάντα απασχολεί μόνο με την δουλειά του και ποτέ με τα προσωπικά του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot, και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για τους λόγους που τον οδήγησαν στον χωρισμό με την πρώην σύζυγό του.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Πολυχρονίδη για το διαζύγιό του

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και μετακινήθηκα στο ψυχαγωγικό γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα στο σπίτι “α, τα παιδιά αυτά δικά μας είναι; Είμαι διαζευγμένος την εποχή που είχα 4 εποχές και πήγαινα σπίτι μου κάθε Τρίτη να αλλάξω ρούχα» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δεν είναι μόνο παρουσιαστής - Η δεύτερη δουλειά του που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» το 2015 και έκτοτε έχει καταφέρει να διατηρήσει μια επιτυχημένη πορεία.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν ασχολείται μόνο με την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Αυτό που δεν ήξερε σχεδόν κανένας είναι πως ο ίδιος έχει και μια δεύτερη δουλειά.

#Το 2016 ίδρυσε και παραμένει μέχρι σήμερα.. διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Δεν ήμασταν ποτέ..." - Η αποκάλυψη του Πέτρου Πολυχρονίδη 4 χρόνια μετά την συνεργασία με την Τζούλια Νόβα

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία