Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) και είχε λίγο απ 'όλα! Εμείς όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του!

Τι είδαμε χθες (24/10) στο GNTM

Η οικειοθελής αποχώρηση που έφερε κλάματα

Πολύ διαφορετικά ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας 24/10 για το GNTM 5 με την Αλεξία Κούβελα να κάνει μια ανακοίνωση στο σπίτι, που έμενε μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Τo plus size model αν και ήταν πολύ χαρούμενη για την είσοδο και την παραμονή της στο σπίτι, θα έπρεπε να σταματήσει το ταξίδι της, καθώς είναι επιχειρηματίας στην έξω της ζωή και η επιχείρησή της την καλούσε. Έτσι λοιπόν αποχώρησε οικειοθελώς με την άλλη Αλεξία να βάζει τα κλάματα (δείτε εδώ την κόντρα της Αλεξίας με την Κότυ).

Αποχώρηση Αλεξία

Κατέπληξε τους κριτές - Το μοντέλο που κέρδισε με διαφορά την πρώτη δοκιμασία της Δευτέρας (24/10)

Οι δοκιμασίες όσο πάει και αυξάνονται στο GNTM 5 με μοντέλα να έρχονται αντιμέτωπα με διπλή δοκιμασία στο επεισόδιο της Δευτέρας 24/10.

Η μία φωτογράφιση αφορά στην αποχώρηση και η πρώτη στο μασάζ, που κέρδισε η νικήτρια και μια φίλη της. Το concept ήταν ιδιαίτερο, αφού τα κορίτσια θα έπρεπε να ποζάρουν μετά από ξενύχτι με έντονο hangover. Εκείνη, που κατέπληξε λοιπόν τον Μπίρμπα και τη Βιτινάρος ήταν η Κότυ (δείτε εδώ τα σχόλια για το ακατάλληλο χτύπημα του μοντέλου).

Kότυ

Το έδωσε στις 3 πιο αδύναμες κοπέλες - Το disadvantage της Μύρια

Η δοκιμασία αποχώρησης είναι μια από τις συνθήκες, που παρακολουθούμε σε όλα τα επεισόδια του GNTM 5 και έτσι και σε αυτό της Δευτέρας 24/10 είδαμε τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ.

Ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο με καρπούζια φωτογραφήθηκαν μία προς μία, αφού νωρίτερα είδαμε τον Μύρια να δίνει το disadvantage της στις 3 πιο αδύναμες κατά τη γνώμη της συμπαίκτριες της. Η Τζούλια, η Δέσποινα και η Γιέβα θα έπρεπε λοιπόν να φωτογραφηθούν μόνο με ένα καρπούζι.

gntm - disavantage

Έβαλε τα κλάματα η Νικόλ μπροστά στους κριτές - «Ο λόγος που θέλω να είμαι...»

Ένα πλατό με πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις ήταν το αποψινό 24/10 που είδαμε στο GNTM 5, στο οποίο μάλιστα guest κριτής ήταν ο αγαπημένος όλων Χριστόφορος Κοτέντος.

Μπορεί το concept να ήταν απαιτητικό, ωστόσο πολλές κοπέλες έφεραν στους κριτές μια πολύ καλή λήψη. Μια από αυτές ήταν και η Νικόλ, η οποία έφερε πολύ μεγάλη συγκίνηση, καθώς τα πήγε πολύ καλά.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: "Ο λόγος που θέλω να είμαι στο GNTM και ήθελα εξ αρχής να επιστρέψω στον διαγωνισμό είναι για κάτι κορίτσια σαν και εσάς. Προσπαθείτε, κάνετε καλά τη δουλειά σας και σας αρέσει να εξελίσσεστε!"

Τότε η Νικόλ συγκινήθηκε πολύ και αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM ήταν η Βίκυ Καγιά, μιας και είναι μια γυναίκα που θαυμάζει πάρα πολύ.

Ανακοίνωσε στο πλατό ότι αποχωρεί οικειοθελώς και τους "πάγωσε" όλους - Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί

Στο τέλος της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά φώναξε τις δύο παίκτριες με τις καλύτερες φωτογραφίες και αυτές ήταν η Νικόλ και η Μικαέλα. Πριν όμως ανακοινώσει την καλύτερη λήψη, η Νικόλ με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί ένα οικογενειακό της πρόσωπο και πρέπει να φύγει για Καναδά.

Η απόφαση αυτή σόκαρε την Βίκυ Καγιά, τους κριτές αλλά φυσικά και όλο το πλατό καθώς η Νικόλ ήταν ένα πολύ δυνατό μοντέλο και ένα από τα φαβορί. Όσον κι αν προσπάθησαν όλοι να την μεταπείσουν, εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Αλλάζουν τα πάντα - Η ανακοίνωση των κριτών για τους νέους κανόνες των παιχνιδιού

Mετά από την αποχώρησή της Νικόλ, λοιπόν, οι τρεις κριτές βγήκαν εκτός εαυτού, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι έχουν συμβεί τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες και πως οι κοπέλες πετάνε με το καλημέρα αυτήν την ευκαιρία, που ελάχιστες μόνο καταφέρνουν και έχουν.

Μάλιστα, αποφάσισαν ότι όλοι οι κανόνες θα αλλάξουν και ότι θα μπουν στο παιχνίδι κορίτσια, που είχαν αποδείξει το πόσο πολύ το θέλουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM - Αποκλειστικό Spoiler: Τα 3 μοντέλα που μπαίνουν στην τελική 8άδα του ριάλιτι

«Τελείωσε η φουρνιά της, δολοφόνησε τα ελληνικά...» - Ασύλληπτο άδειασμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή