Από Ελένη Μήτση

'Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 για το GNTM 5 με τα κορίτσια να προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της νέας τους ζωής και όσων συμβαίνουν στο σπίτι.

Η νέα φωτογράφιση είναι γεγονός και έτσι λίγο πριν πάνε στο σετ για τη δοκιμασία, η Κότυ σχολίασε την Αλεξία στην προσωπική της συνέντευξη, καθώς το κορίτσι είχε το πλεονέκτημα, το οποίο θα έπρεπε κάπως να χρησιμοποιήσει (δείτε εδώ το ατύχημα που συνέβη στο παιχνίδι).

Οι δηλώσεις της Κότυ για την Αλεξία στο GNTM 5

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλος πάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμοιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage»

Αλεξία - GNTM

Η απάντηση της Μαίρη Βιτινάρος στο ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τo GNTM 5

Λίγες μέρες μετά το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για την είσοδό της στο GNTM 5, η Μαίρη Βιτινάρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσε τη δική της απάντηση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της συμμετοχής μου στο GNTM. Ήταν τέλεια. Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε για να είμαι στο GNTM, εγώ απλώς πάω όπου είναι να πάω και κάνω αυτό που πρέπει. Από εμένα θα δείτε να βοηθάω τα κορίτσια να κάνουν τις φωτογραφήσεις.

Είδα το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή που γέλαγε. Δεν με πειράζει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και ότι κάνω καλή δουλειά. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν ξέρω τη Σοφία αλλά την είδα στο GNTM και έχω να πω ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν

«Σε αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα