Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/10) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ξεχωριστά highlights από το επεισόδιο της Κυριακής.

Τι είδαμε χθες (23/10) στο The Voice

«Μπορείς να τον παρατήσεις και να φύγεις απλά!» - Η ατάκα του Ρουβά στον διαγωνιζόμενο που τρέλανε το πλατό

Το βράδυ της Κυριακής 23/10 άλλο ένα μουσικό ταξίδι ξεκίνησε στο The Voice, (δείτε εδώ την τεράστια ανατροπή στα live του διαγωνισμού) και οι κριτές και απόψε προσπαθούν να ξεχωρίσουν ποιοι από τους διαγωνιζόμενους, έχουν τα κατάλληλα και τα απαραίτητα προσόντα, για να κατακτήσουν μία θέση στον διαγωνισμό, ή και την πρωτιά!

Ο Πάνος Μουζουράκης για ακόμη μία φορά ξεκίνησε τα πειράγματα με τον Σάκη Ρουβά, με αφορμή την εμφάνιση του Κύπριου Σταύρου, που ήρθε με σκοπό να διεκδικήσει μία θέση στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν και επιθυμούσε κιόλας να είναι ο μοναδικός που θα διεκδικούσε τον διαγωνιζόμενο και έτσι και έγινε καθώς ο Μουζουράκης ήταν ο μόνος που τον ήθελε στην ομάδα του. Ωστόσο πάνω στην κουβέντα ο νεαρός Σταύρος ανέφερε κάτι και ο Σάκης Ρουβάς του είπε γελώντας «Μπορείς να τον παρατήσεις και να φύγεις απλά!» αναφερόμενος στον γνωστό κριτή, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν στο πλατό.

Η Ελληνοαμερικανίδα που ξετρέλανε τους coaches - "Σφάζονταν" για το ποιος θα την έχει στην ομάδα του

Από ότι φαίνεται, άλλο ένα ιδιαίτερα απολαυστικό επεισόδιο βλέπουμε στους δέκτες μας την Κυριακή 23/10 με τις blind auditions του The Voice, καθώς μετά τον Σταύρο και την εμφάνισή του άλλη μία διαγωνιζόμενη ανέβηκε στο stage και έφερε τα πάνω κάτω!

Ο λόγος για την Anna Kostakis, η οποία είναι Ελληνοαμερικανίδα, και ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να συμμετάσχει στο ελληνικό The Voice!

Οι coaches μπήκαν σε διαδικασία διεκδίκησης με τον Πάνο Μουζουράκη να της κάνει χειροφίλημα, να της τραγουδάει ερωτικά τραγούδια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να σχολιάζει ότι θα κάνει περιοδεία στην Αμερική!

«Άκουσε με, πραγματικά...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη

Μετά την απρόσμενη ατάκα του στον Πάνο Μουζουράκη ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Κυριακής 23/10, στο The Voice, έκανε μία κίνηση την οποία δεν περίμενε κανείς, καθώς απολογήθηκε σε διαγωνιζόμενη.

Η Φωτεινή Σοφοκλέους εμφανίστηκε και τραγούδησε το κομμάτι «Εν λευκώ» με στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών και να διεκδικήσει μία θέση στο σόου!

Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν γύρισε, εξήγησε στη νεαρή παίκτρια και στους υπόλοιπους coaches τον λόγο που δεν πάτησε ποτέ το δικό του κουμπί.

«Έκανα λάθος που δεν γύρισα! Άκουσε με αγάπη μου, πραγματικά συγγνώμη. Άκουσε με. Είμαι έτσι, παω να γυρίσω και αρχίζω να φτερνίζομαι. Έχω κρυώσει, έχω αυτώσει και είμαι τόση ώρα που προσπαθώ να συνέλθω. Έκανα λάθος που δεν γύρισα γιατί τραγούδησες πάρα πολύ ωραία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: Αδερφή πρώην πασίγνωστης παίκτριας του GNTM στην audition - «Δεν ήθελα να έρθω ξανά στην τηλεόραση...»

The Voice: «Ρουβάς σημαίνει στραβός και ύπουλος» - Χαμός στο πλατό με την ατάκα διαγωνιζόμενης για τον κριτή