Από Ελένη Μήτση

Ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στο Asia express, καθώς οι εκπλήξεις τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές ήταν απανωτές. Ένα ζευγάρι, που είχε αποχωρήσει ξανά μπήκε στο ριάλιτι αλλά και ένα εντελώς νέο δίδυμο έκανε την εμφάνισή του...

Ta highlights για το επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 στο Asia express

Άναυδοι οι παίκτες με την εισβολή του νέου ζευγαριού στο παιχνίδι

Μία νέα περιπέτεια θα απολαύσουμε απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης στα βάθη της Ασίας, Asia Express, το βράδυ της Παρασκευής 21/10 και με το "καλημέρα σας" μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες!

Λίγο πριν αρχίσει η νέα δοκιμασία τους στο Λάος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως τους έχει μία μεγάλη έκπληξη πριν ξεκινήσουν την αποστολή τους, και τότε έγιναν τα αποκαλυπτήρια μιας και δύο νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους και άφησαν άφωνους τους παίκτες!

Με αγωνία περίμεναν όλοι την έκπληξη, και τότε ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος έκαναν την εμφάνισή τους! Οι παίκτες ωστόσο δεν φαίνεται να χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την προσθήκη, κάτι που διαπιστώθηκε αμέσως με την είσοδό τους, και έγινε αντιληπτό και από τους ίδιους.

Αυτό είναι το ζευγάρι που επέστρεψε incognito στο παιχνίδι

Εκτός από δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης με πολλές κακουχίες, είναι και παιχνίδι με πολλές ανατροπές! Ο λόγος για το Asia Express, το οποίο το βράδυ της Παρασκευής 21/10 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με μία δύσκολη δοκιμασία αυτή τη φορά στο Λάος, αλλά και πολλές εκπλήξεις μαζεμένες!

Εκτός από την είσοδο των νέων παικτών, στο ριάλιτι αποφασίστηκε και δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι, όχι όμως τόσο εύκολα όσο ήλπιζαν, μιας και θα πρέπει να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν αυτή η επιστροφή!

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis βρίσκονται και πάλι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως incognito και θα περάσουν από όλα τα μέρη που θα βρίσκονται τα ζευγάρια, όμως για να μπουν και πάλι εντός διαγωνισμού θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφία όποιο ζευγάρι πετύχουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές! Θα τα καταφέρουν;

Πυρ και μανία ο Γιάννης Αϊβάζης μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Ανατροπές και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες στο Asia Express και στα βάθη της Ασίας το βράδυ της Παρασκευής 21/10, καθώς η είσοδος ενός νέου ζευγαριού έφερε τα πάνω κάτω, και δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια θερμή αντιμετώπιση και υποδοχή απέναντί τους.

Οι δύο παίκτες είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και καλός του φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το avantage στο Λάος

Μπορεί ο ένας από τους δύο να μην χάρηκε και να μην πήρε τόσο καλά την είσοδο των νέων παικτών στο Asia Express, ωστόσο για ακόμη μία φορά παρά τις κακουχίες και τα εμπόδια, αυτό το ζευγάρι κέρδισε τo πρώτο avantage στο Λάος, το βράδυ της Παρασκευής 21/10.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τon Fipster (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για τον τσακωμό τους) οι οποίοι έπρεπε να βρουν συλλαβές μέσα στα χώματα και να της τοποθετήσουν στη σωστή σειρά, προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο και το αποψινό avantage!

Παρόλο που βοήθησαν την άλλη ομάδα και έκαναν πολλά λάθη, κέρδισαν και αμέσως ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν!

Asia Express

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Μπορεί να είδαμε γέλια και χαρές στο 21/10 επεισόδιο του Asia Express ωστόσο συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός με τον τραυματισμό ενός παίκτη, και την έκτακτη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο λόγος για τον ιδιαίτερα δυνατό και αγαπητό παίκτη, Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έπεσε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα του και χτύπησε αρκετά δυνατά στη μέση!

Ο παίκτης από την αρχή, με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Παρότι οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, έφτασαν στο συμπέρασμα πως εξαιτίας της κακής του κατάστασης πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Οι γιατροί του έδεσαν το χέρι και τη μέση, επομένως δεν θα μπορεί να διαγωνισθεί και να λάβει μέρος στο επόμενο race μέχρι νεοτέρας.

«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει» περιέγραψε η σύζυγος του...

Η συγκίνηση του Γιάννη Αϊβάζη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Είναι ήδη ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι, και τον φοβούνται αρκετά για τις επιδόσεις και για τον αέρα που μπήκε στο παιχνίδι, οι "παλιοί". Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 21/10 εισέβαλε στο Asia Express και έφερε τα πάνω κάτω!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ωστόσο, ο ηθοποιός, συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα καθώς κάποια κοριτσάκια που είδε του θύμισαν την κόρη του Ισμήνη, η οποία πίσω στην Ελλάδα καμαρώνει τον μπαμπά της στο παιχνίδι!

«Συγκινήθηκα, είδα τα κοριτσάκια και συγκινήθηκα! Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα τα κοριτσάκια και εγώ σκεφτόμουν την κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός...

Asia Express

Το ζευγάρι που κέρδισε την ασυλία την Παρασκευή 21/10

Άλλο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που μας έκοψε την ανάσα και έφτασε την αγωνία μας στο κόκκινο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στο Asia Express, με πολλές εκπλήξεις αλλά και ταυτόχρονα ανατροπές, όπως την αποστροφή των...

Στο αποψινό λοιπόν παιχνίδι, οι παίκτες αγωνίζονταν στο Λάος για την ασυλία τους, κρατώντας γεμάτα ποτήρια με καφέ που έφτιαξαν ολομόναχοι, ώστε να μην κινδυνεύσουν να αποχωρήσουν στο ερχόμενο επεισόδιο! Ποιοι τα κατάφεραν;

Ο Φipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν ένα μικρό αβαντάζ, κατά το οποίο έπρεπε να βρεθούν με λιγότερα ποτήρια στα χέρια τους, όμως τελικά πρώτοι έφτασαν ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός, για άλλη μία φορά, κερδίζοντας έτσι την πολυπόθητη ασυλία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση prime time (16/10): Η μυθοπλασία του Mega, το Asia Express και το The Voice

Asia express: Απίστευτο περιστατικό με την Κατερίνα Καλίνογλου - Σταμάτησε τη δοκιμασία και ζήτησε δωρεάν...