Από Πέννυ Μαστοράκου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής 21/10 στο Καλό Μεσημεράκι, ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για το All Star Survivor (δείτε εδώ ποιοι έχουν ήδη πει το ναι).

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος;

«Θα ήθελα να ξαναπάω στο All Star Survivor. Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι περισσότερο είναι τα συναισθήματα που σου γεννιούνται σε μια τέτοια συνθήκη. Εκτίμησα πολύ κάποιες αξίες όπως η οικογένεια. Δεν έχω βάλει ακόμα την υπογραφή μου αλλά έχουν γίνει συζητήσεις με όλους τους παλιούς παίκτες.

Νιώθω ότι θα γίνει και θα είμαστε όλοι εκεί. Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία αλλά κάνω καθημερινά γυμναστική» είπε χαρακτηριστικά και ουσιαστικά χωρίς να απαντά ευθέως.

Ανατροπή με την πρεμιέρα του Survivor All Star

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που οι παίκτες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο, επομένως η εταιρεία παραγωγής έχει πολλή δουλειά να κάνει. Πέρα από τις συζητήσεις που γίνονται λοιπόν για το καστ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις και για την πρεμιέρα του show.

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως το ριάλιτι επιβίωσης θα ακολουθήσει τη νόρμα των προηγούμενων χρόνων και πως θα έκανε πρεμιέρα κάπου στα τέλη Δεκέμβρη, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (17/10) πως τελικά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να επισπεύσει την πρεμιέρα του show.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Από τη μία λόγω του Love Island το οποίο τελειώνει νωρίτερα από το προγραμματισμένο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), και από την άλλη, για να μπορέσει να έχει τελικά έναν ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως είχε γίνει γνωστό οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, δεν επιτρέπουν στον αγαπημένο «Ντάνο» να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι για να μπορέσει να τον έχει για τουλάχιστον ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσει μία αρχική ώθηση στο Survivor All Star για τις πρώτες εβδομάδες.

Έτσι, το νέο σενάριο θέλει τους παίκτες να αναχωρούν πολύ νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Η επόμενη λύση μετά τον Ντάνο - Ο παίκτης του πρώτου κύκλου που θέλει διακαώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Συμφώνησαν και πάνε Άγιο Δομίνικο - Το ζευγάρι που «έκλεισε» ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star