Από Πέννυ Μαστοράκου

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην σκηνή του J2US (λίγο μετά το σκηνικό με την Σταυροπούλου) και ένα από τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους κριτές, ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το Take you dancing, και ξεσήκωσαν όλο το πλατό!

Ωστόσο όλοι έμειναν άναυδοι και από την παρουσία της Βίκυς Κουλιανού, με την Δέσποινα Βανδή να τρελαίνεται με τα πόδια του μοντέλου!

Η επική ατάκα της Βανδή στην Κουλιανού στο J2US

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια σε αυτό το σόου, μας κομπλάρεις» είπε χιουμοριστικά η Δέσποινα Βανδή και τότε όλοι άρχισαν να σχολιάζουν με την Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες».

Από το πρώτο λεπτό του 3ου live ο Νίκος Κοκλώνης έφερε τα πάνω κάτω στο Twitter

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το 3ο live του Just the 2 of us, και το Twitter, κόντεψε να πέσει από τα απανωτά σχόλια ακόμη μία φορά για ποιον άλλο...για τον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ την φαντασμαγορική είσοδό του στην πρεμιέρα).

Για ακόμη μία φορά ο παραγωγός εντυπωσίασε τα πλήθη κατά την έξοδό του στο πλατό, προκειμένου να καλωσορίσει κοινό, κριτές και διαγωνιζόμενους και αποθεώθηκε από τον κόσμο μιας και κάθε φορά προσπαθεί να είναι καλύτερο από την προηγούμενη! Τραγούδησε λοιπόν Ακρογιαλιές Δειλινά, και τα σχόλια των χρηστών ήταν ένα και ένα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (15/10): Δεύτερο live για το J2US - Πώς τα πήγε σε νούμερα

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που θα "εισβάλει" στο επόμενο live