Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει κάνει χαμό στο 3ο live του Just The 2 of Us, καθώς μετά το απίστευτο σκηνικό στην έναρξη του show (δείτε εδώ ποιος την πήρε τηλέφωνο), λίγο μετά, συγκεκριμένα όταν εμφανίστηκα στο πλατό η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, έδωσε ρέστα με την ατάκα της!

Η ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου στο J2US και τη αναφορά στον Μουτσινά

Το ζευγάρι εντυπωσίασε τους πάντες τραγουδώντας Πιο έρωτας πεθαίνεις, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να βλέπει στην αρχή ένα κομπλάρισμα στην ηθοποιό, η οποία ωστόσο ηρέμησε και το βρήκε καλύτερα στην πορεία.

«Μου άρεσε που είπες κάτι πιο χαρούμενο. Ήλπιζα να βγει ο Μουτσινάς και να κάνει τον Μαχαραγιά» είπε η κριτής και όλοι έβαλαν τα γέλια!

Δεν κέρδισαν τους κριτές Άγγελος Μπράτης και Σαμπρίνα στο 3ο live

Στο πρώτο live τους αποθέωσαν (δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλια που έλαβαν από την κριτική επιτροπή) ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν στο 3ο live του Just the 2 of Us. Ο λόγος για ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τον Άγγελο Μπράτη και την Σαμπρίνα, οι οποίοι τραγούδησαν αλλά δεν έπεισαν αυτή τη φορά τους κριτές.

«Περίμενα κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι το μπάσιμο δεν ήταν καλό και οι δεύτερες μέχρι να γίνουν σωστά πέρασε ώρα. Ενέργεια και κέφι υπήρχε αλλά μουσικά δεν τα πήγαμε καλά» είπε ο Σταμάτης Φασουλής και συνέχισε η Καίτη Γαρμπή «Ο Άγγελος το μίλησε το τραγούδησε, το απόλαυσε, αλλά δεν το πάτησε, δεν πειράζει όμως. Φαίνεται ότι έρχεται εδώ και διασκεδάζει και πιο πολύ το βαθμολογώ για αυτό, παρά για την φωνή του».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια!» - Έμειναν όλοι άφωνοι με την ατάκα της Δέσποινας Βανδή στην Βίκυ Κουλιανού

J2US: «Ρε φίλε παραγωγάρα!» - Από το πρώτο λεπτό του 3ου live ο Νίκος Κοκλώνης έφερε τα πάνω κάτω στο Twitter