Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ήταν λοιπόν μόνο η εμφάνιση του Βασίλη Πορφυράκη και της Ματίνας Νικολάου που ξεσήκωσε τους κριτές και τους χάρισαν απλόχερα τα αξιέπαινα σχόλιά τους, αλλά και η εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, οι οποίοι αναβίωσαν την Νεράιδα και το Παλικάρι στην σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 22/10 και έκαναν πανικό!

Αποθεώθηκε Μαυρίκιος και Ιλάειρα στην σκηνή του J2US

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ντυμένο κρητικά, όπως αντίστοιχα τότε η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ και ξετρέλανε τους πάντες! «Εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής τους έβγαλε το καπέλο αναφέροντας «Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!».

Αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται

Το βράδυ του Σαββάτου 9/10, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκαν στην σκηνή του J2US, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το act τους. Ωστόσο λίγο αργότερα, όταν έκαναν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δηλώσεις στα παρασκήνια, το ζευγάρι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται.

Την επόμενη μέρα στην εκπομπή, το πρωί της Κυριακής 9/10 ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συμμετέχων και αυτός στο σόου, (για αυτό χρειάστηκε να απουσιάσει από την εκπομπή), μετέφερε στη Ναταλία Γερμανού, πως ο λόγος που δεν μίλησαν ήταν διότι έχουν παράπονο, πως είναι η μόνη εκπομπή που δεν τους έχουν καλέσει ποτέ.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως είναι και άλλες οι εκπομπές που δεν τους έχουν καλέσει, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ήταν από πρόθεσή μας, έτυχε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση

«Από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Open Weekend η Ιλάειρα Ζήση