Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο Καλύτερα δε Γίνεται, η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 διέκοψε την εκπομπή για να αναφέρει κάτι λίγο μετά από ένα διάλειμμα. Συγκεκριμένα, ήθελε να αναφερθεί στον λόγο που ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε ενώ ήταν στον αέρα και η ίδια θέλησε να εξηγήσει τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως ο τραγουδιστής θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του Just the 2 of us, που κάνει πρεμιέρα απόψε (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές αλλαγές που θα δούμε φέτος)!

Όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

«Επιστρέψαμε τέσσερις ακριβώς. Βλέπετε ότι άλλαξε η διαρρύθμιση του τραπεζιού. Είμαστε χωρίς τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Ο Παναγιώτης έφυγε λόγω τραγουδιού, γιατί έπρεπε να πάει στην πρόβα του Just. Το έκαψα! Τι να λέω στον κόσμο; Άλλα αντί άλλων», είπε η Ναταλία Γερμανού γεμάτη ενθουσιασμό!

Ατύχημα για τον Νίκο Κοκλώνη στα παρασκήνια του J2US λίγο πριν την πρεμιέρα

Το Just the 2 of us από τότε που πήγε στα χέρια του παραγωγού και παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη έχει ομολογουμένως απογειωθεί. Επειδή λοιπόν, το κοινό τον παρακολουθεί και τον στηρίζει εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει ανανεώνοντας στο έπακρο το concept.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, και ενώ γίνονται οι τελευταίοι έλεγχοι, ο Νίκος είχε ένα ατύχημα.

Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να τσεκάρει κάθε πτυχή του show. Για το λόγο αυτόν στην προσπάθεια του να δει μια λεπτομέρεια στο drown, που θα πετάει μέσα στο στούντιο, παρ' ολίγον να χτυπήσει και να έχουμε δράματα πριν την πρεμιέρα.

Νίκος Κοκλώνης J2US

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα μου λείψει η Μπακοδήμου αλλά πιστεύω ότι με την 4η κριτή...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Βανδή πριν την πρεμιέρα του J2US

J2US: «Tο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι θα...» - Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα θα διαλέξει τον 4ο κριτή ο Νίκος Κοκλώνης