Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ιλάειρα Ζήση και ο σύζυγός της, Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Open Weekend. Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας, μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί και για τις άσχημες σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό της, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει ένα blog, μέσα από το οποίο θα βοηθάει ανθρώπους που φτάνουν σε αδιέξοδο.

Η εξομολόγηση και τα δάκρυα της Ιλάειρας Ζήση στο Open Weekend

«Είμαστε δύο παιδιά που μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα κι έχουμε καταφέρει και κάποια στιγμή ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί παραπάνω. Για αυτό το είπα, γιατί το περνούν πάρα πολλά παιδιά. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου.

Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, αα, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Στην ίδια εκπομπή είχε ξεσπάσει σε κλάματα πριν από λίγο καιρό και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (2/10) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάποια λόγια της Ελένης Τσολάκη τον έκαναν να συγκινηθεί και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσαν ακόμα στο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαζί με την καλή του, Ιλάειρα Ζήση.

«Με συγκινείς πολύ τώρα και σε ευχαριστώ. Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό. Ευχαριστούμε παιδιά, πρέπει να κλείσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε αμέσως το κλίμα της συζήτησης και μάλιστα τον έπεισε να της τραγουδήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται

J2US: «Έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση