Από TV24 Team

Το Survivor αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σε όλο τον κόσμο. Προβάλλεται σε πάρα πολλές χώρες ανά τον κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Στην Ελλάδα έχουν προβληθεί 5 σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και άλλοι 3 στο Mega στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν αποφασίσει να λάβουν μέρος στο ριάλιτι, κυρίως λόγω του υψηλού χρηματικού ποσού που προσφέρει. Την ίδια στιγμή βέβαια, η συμμετοχή σε ένα τόσο δημοφιλές πρότζεκτ συνεπάγεται και με μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Ωστόσο, 3 παίκτες από τους χιλιάδες που έχουν λάβει μέρος, με κάποιους από αυτούς να φτάνουν και μέχρι τον τελικό, έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του Survivor.

Οι τρεις θάνατοι που έχουν καταγραφεί στα Survivor του εξωτερικού

Survivor θάνατοι

Ο πρώτος θάνατος λοιπόν, σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, αυτή την φορά ωστόσο στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος και συγκεκριμένα την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, ο Σααντ Καν πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση.

Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε - ενώ φώναζε - με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το έτος 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγνώστηκε με αφυδάτωση , ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε επιτέλους να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

«Δεν θα σας πω ψέματα...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος απαντά για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

TAGS