Από Πέννυ Μαστοράκου

Ανατροπές και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες στο Asia Express και στα βάθη της Ασίας το βράδυ της Παρασκευής 21/10, καθώς η είσοδος ενός νέου ζευγαριού (δείτε εδώ την είσοδό τους) έφερε τα πάνω κάτω, και δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια θερμή αντιμετώπιση και υποδοχή απέναντί τους.

Οι δύο παίκτες είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και καλός του φίλος και συνάδελφος Λευτέρης Δημηρόπουλος, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

Πυρ και μανία ο Αϊβάζης στο Asia Express

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό είναι το ζευγάρι που επέστρεψε incognito στο παιχνίδι

Ξεκίνησε λοιπόν το νέο επεισόδιο του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης στα βάθη της Ασίας, και με το "καλημέρα σας" μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες! Εκτός από την είσοδο των νέων παικτών, στο ριάλιτι αποφασίστηκε και δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρησή τους), όχι όμως τόσο εύκολα όσο ήλπιζαν, μιας και θα πρέπει να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν αυτή η επιστροφή!

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis βρίσκονται και πάλι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως incognito και θα περάσουν από όλα τα μέρη που θα βρίσκονται τα ζευγάρια, όμως για να μπουν και πάλι εντός διαγωνισμού θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφία όποιο ζευγάρι πετύχουν χωρίς να γίνουν αντιληπτές! Θα τα καταφέρουν;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: «Δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας!» - Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα κατά τη διάρκεια του αγώνα