Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/10), και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα πιο σπαρταριστά highlights από το πολύσυζητημένο ριάλιτι του έρωτα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον του).

Τι είδαμε χθες (20/10) στο Love Island

Ο εκνευρισμός του Αλέξανδρου με Κλαούντια & Παναγιώτη

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό 20/10 επεισόδιο του Love Island μιας και φαίνεται πως πολλά ζευγάρια περνάνε κρίση στην σχέση τους.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι ο Αλέξανδρος και η Κλαούντια, οι οποίοι τις δύο - τρεις τελευταίες μέρες δεν τα πάνε καλά και δεν ξέρουν άμα μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί, μιας κι εκείνη έχει πολλά παράπονα από το Λουσάι.

Μάλιστα, η ίδια ανοίχτηκε αρκετά στον Παναγιώτη, που είναι ένας από τους πιο νέους παίκτες και κινδυνεύει κιόλας να αποχωρήσει, μιας και είναι single, για αυτό και προσπαθεί να έρθει κοντά με τις κοπέλες, προκειμένου να διατηρήσει την παραμονή του στην βίλα.

Ωστόσο, αυτό ενόχλησε αρκετά τον Αλέξανδρο, που δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τον εκνευρισμό του.

"Σφαγή" στη βίλα μεταξύ Κλαούντια και Κατερίνας

Χαμός πήγε να γίνει στο χθεσινό 20/10 επεισόδιο του Love Island μεταξύ της Κλάουντια και της Κατερίνας, λίγο μετά τον εκνευρισμό του Αλέξανδρου με την πρώτη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα ζήτησε ένα μποξεράκι από τον Αλέξανδρο για ένα φόρεμα, με την Κλαούντια, αν και στην αρχή το πήρε ήρεμα, έπειτα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Πάτε καλά εσείς; Άλλο κι αυτό. Τα είχαμε όλα και μποξεράκι από τον Λουσάι. Ότι έχουμε παραγνωριστεί εδώ μέσα το ήξερα, αλλά τόσο πολύ πίσω από την πλάτη μου. Κι ο Λουσάι το δέχτηκε. Άλλο κι αυτό.

Είναι λίγο weird να πάρεις ενός άντρα το μποξεράκι. Δεν έχω τέτοια θέμα, επειδή ξέρω ότι είναι πολύ cool κι είναι φίλος με όλους. Αν ήσουν μια κοπέλα που δεν συμπαθώ, δεν θα μου άρεσε. Τώρα τα κάναμε μπρίκια; Το μποξεράκι από τον γκόμενό μου; Ζήτα από τα κορίτσια ένα σορτσάκι να σου δώσουμε. Από τον Λουσάι που είναι αδύνατος; Δεν πάει από τον Παναγιώτη που είναι κ…ς και βρακί», είπε η Κλαούντια στις κάμερες.

Αυτήν την κοπέλα διάλεξε για ταίρι του ο Χρήστος - Ποιο ζευγάρι διέλυσε

Στη βίλα του Love Island εισέβαλε προχθες 19/10 ο Χρήστος Σούζος, ένας παίκτης που με το καλημέρα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και οι δεκάδες ασχολίες του σχολιάστηκαν αρκετά από τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να τον αποκαλέσουν μεταξύ άλλων "ψώνιο" και "κλόουν".

Εκείνος λοιπόν έπρεπε στο χθεσινό 20/10 επεισόδιο να διαλέξει το ταίρι του, κάτι που σίγουρα θα έφερε ταραχές, μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα διαλύσει κάποιο ζευγάρι.

Τελικά, η Κατερίνα, η μόνη κοπέλα single διάλεξε για ζευγάρι της τον Παναγιώτη, που ήταν επίσης single και ο Χρήστος την Μαρία που είναι κανονικό ζευγάρι με τον Αργύρη, με αποτέλεσμα να φέρει τρελές εντάσεις στη βίλα, μιας και μέχρι τότε έλεγε πως θα διαλέξει την Κλαούντια, που ούτως ή άλλως δεν τα πάει καλά με το ταίρι της, τον Αλέξανδρο.

Έτσι λοιπόν η κίνηση αυτή προκάλεσε σούσουρο, ωστόσο στο τέλος κάπως ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Εσείς σίγουρα όχι εκεί!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island