Από Ελένη Μήτση

Δε σταματάνε οι αφίξεις στο Love island, καθώς μετά την είσοδο νέας παίκτριας στο παιχνίδι, το βράδυ της Τετάρτης 19/10 είδαμε να μπαίνει στη βίλα και ο Χρήστος. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και διάφορες, τόσο από τη μεριά των κοριτσιών όσο και από των αγοριών, με τον Γεωργίου να ζηλεύει εμφανώς...

Tα highlights για το επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 στο Love island

Οι αντιδράσεις των αγοριών με την είσοδο του νέου παίκτη στην βίλα

Δεν γνωρίζουμε αν η είσοδός του στην βίλα, θα απασχολήσει όσο εκείνη της Τζούλιας Καραγιάννη λίγες μέρες πριν, ωστόσο άθελά του, προκάλεσε έντονο σχολιασμό από τους παίκτες και τις παίκτριες του διαγωνισμού αγάπης της Τενερίφης, στο Love Island!

Ένα ακόμη επεισόδιο ξεκίνησε για το παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης 19/10 (δείτε εδώ τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το ριάλιτι λίγες ώρες πριν) και ένας νέος παίκτης μπήκε στο σπίτι, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι και ταράζοντας τις ισορροπίες!

Είναι κομμωτής, προπονητής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, έχει τελειώσει μαγειρική και λατρεύει το τραγούδι. Δηλώνει δραστήριος, δυναμικός, ερωτικός και σχεσιάκας, ενώ το μόνο ελάττωμά του είναι πως είναι νευρικός. Αυτό που βρίσκουν ελκυστικό οι κοπέλες πάνω του είναι τα μάτια του, ωστόσο εκείνος πιστεύει πως τις κερδίζει με το λέγειν.

Οι ζήλειες του Γεωργίου πνίγουν την Αναστασία και ξεσπά

Η είσοδος του Χρήστου στην βίλα της αγάπης και το Love Island, έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, και κυρίως στους παίκτες (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους με τον ερχομό του), γιατί αποτέλεσε την αφορμή κάποιοι από τα αγόρια να θορυβηθούν και να νιώσουν απειλή για το κορίτσι τους, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Γεωργίου!

Οι ανασφάλειες και οι ζήλειες του παίκτη είναι γνωστές, και για αυτές έχει τσακωθεί αρκετές φορές με την Αναστασία, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 19/10, η συμπεριφορά της προς τον νέο παίκτη προκάλεσε την έκρηξή του, και ξεκίνησε ένας τσακωμός άνευ προηγουμένου μεταξύ τους!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κλαούντια

Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι, καθώς είναι από τις πιο ευχάριστες και χαρούμενες προσωπικότητες του Love Island, και το βράδυ της Τετάρτης 19/10 την είδαμε να ξεσπά σε κλάματα, κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε μιας και όλα έδειχναν να κυλούν πολύ όμορφα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της!

Ο λόγος για την γλυκύτατη Κλαούντια, η οποία από ότι φαίνεται έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Αλέξανδρουκαι παρότι του μιλά, εκείνος την προσπερνά, φτάνοντάς την στα όριά της!

Η ίδια ανέφερε πως όποτε μιλάει στον Αλέξανδρο, είναι σαν να μιλά σε τοίχο! Πως ο σύντροφός της δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή, και πως πολλές φορές της μιλά και της φέρεται απότομα...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Είναι το χειρότερο είδος γκόμενου έβερ!» - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Γιώργο Γεωργίου για τον χαρακτήρα του

«Εσείς σίγουρα όχι εκεί!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το πρόωρο τέλος του Love Island