Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Γεωργίου και η Αναστασία όλο προσπαθούν να συζητήσουν για να βρουν μία λύση στα προβλήματά τους, όμως κάθε φορά καταλήγουν να τσακώνονται. Δυστυχώς, τα περιθώρια στενεύουν στο Love Island και ο πρώτος πρέπει να κάνει πίσω και να αφήσει την "πρώην" του να κάνει νέες γνωριμίες, όπως και εκείνος.

Επέτρεψε, λοιπόν, τον Θοδωρή να μπει στο παιχνίδι, αφήνοντας του χώρο να έρθει πιο κοντά με την Αναστασία, αλλά στη συνέχεια, όταν το συζήτησαν οι τρεις τους, ο ίδιος θύμωσε ξανά και ξέσπασε.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Θοδωρή, τον Γιώργο και την Αναστασία στο Love Island

Δύο πράγματα που δεν ξέρατε ότι συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του ριάλιτι

Εδώ και λίγες εβδομάδες το Love Island έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια του Twitter για τις καθημερινές εξελίξεις στο ριάλιτι του έρωτα, δίνουν και παίρνουν. Ήδη έχουν διαμορφωθεί ορισμένα ζευγάρια, ενώ οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν από εδώ και στο εξής (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Το ριάλιτι του έρωτα μας έχει δείξει αρκετά τολμηρά σκηνικά ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι έχουν περάσει το στάδιο των γνωριμιών και πλέον έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Ο χρόνος δεν έχει σημασία: Δεν υπάρχουν ρολόγια ή ημερολόγια στη βίλα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έχουν ιδέα τι ώρα ή τι μέρα είναι. Χάνουν εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Ο έλεγχος για ΣΜΝ: Όλοι οι παίκτες πριν μπουν στη βίλα κάνουν απαραίτητα έναν προληπτικό έλεγχο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Μάλιστα, όπως είπε η πρώην παίκτρια του Love Island, η παραγωγή τους προσφέρει και προφυλακτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη βίλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Love Island Highlights (6/10): Κρίση στις σχέσεις των παικτών - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αλλάζει τα πάντα