Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι, καθώς είναι από τις πιο ευχάριστες και χαρούμενες προσωπικότητες του Love Island, και το βράδυ της Τετάρτης 19/10 την είδαμε να ξεσπά σε κλάματα, κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε μιας και όλα έδειχναν να κυλούν πολύ όμορφα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύντροφό της!

Ο λόγος για την γλυκύτατη Κλαούντια, η οποία από ότι φαίνεται έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Αλέξανδρου (όπως και ο Γιώργος νωρίτερα είχε από την Αναστασία) και παρότι του μιλά, εκείνος την προσπερνά, φτάνοντάς την στα όριά της!

Για ποιο λόγο ξέσπασε η Κλαούντια στο Love Island;

Η ίδια ανέφερε πως όποτε μιλάει στον Αλέξανδρο, είναι σαν να μιλά σε τοίχο! Πως ο σύντροφός της δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή, και πως πολλές φορές της μιλά και της φέρεται απότομα...

Τρελό γέλιο στο twitter με την απόφαση της λίγες μέρες πριν

Η απόφαση της Κλαούντιας να επιστρέψει στον Κόρκα και να διαλύσει την σχέση του με την Ιωάννα, ήταν το highlight της βραδιάς για το (7/10) επεισόδιο του Love Island. Φυσικά, το σταθερό κοινό δεν έμεινε άπραγο και δεν σταμάτησε να σχολιάζει αυτή την κίνηση. Η Κλαούντια πλέον είναι η κακιά της υπόθεσης και δύσκολα θα αλλάξει αυτό στην πορεία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα

Love Island: «Είναι το χειρότερο είδος γκόμενου έβερ!» - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Γιώργο Γεωργίου για τον χαρακτήρα του