Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε έναν διαγωνισμό τόσο ανταγωνιστικό (δείτε εδώ τα δάκρυα της Μικαέλας και ο λόγος που κατέρρευσε λίγο πριν), το Twitter το βράδυ της Τρίτης 18/10 είδε μία κίνηση την οποί επικρότησε και με το παραπάνω! Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην Νικόλ, η οποία κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία στο GNTM 5, ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσουν στο νέο σετ, ανακοίνωσε στις υπόλοιπες συμπαίκτριές της πως...

Η κίνηση της Νικόλ που δεν περίμενε κανείς στο GNTM 5

Το μοντέλο επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το disavantage της! «Η στρατηγική μου είναι να τις κερδίσω όλες στα ίσα και να βγω για δεύτερη φορά η καλύτερη. Ξέρω τις δυνάμεις μου, έχω έρθει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και απλά ελπίζω ότι θα τα πάω καλά και δε χρειάζομαι κάποιο έξτρα avantage» είπε χαρακτηριστικά και το Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο την αποθέωσε!

Οι δηλώσεις των μοντέλων που αποχώρησαν οικειοθελώς

Το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 του GNTM 5, η αλήθεια είναι πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς έγιναν πράγματα που κανείς δεν περίμενε, όπως δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, η μία από την αρχή (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρηση της Εβελίνας) και η άλλη στο τέλος του επεισοδίου μπροστά στους κριτές.

Η Εβελίνα Πετρουγάκη και η Έφη Μπαντή λοιπόν, μετά την αποχώρησή τους, το πρωί της Τρίτης 18/10 μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και αποκαλύπτοντας περισσότερα για την απόφαση αυτή.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω», εξήγησε η Εβελίνα Πετρουγάκη αρχικά.

Η Έφη, ως μητέρα τριών παιδιών, δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Η απόφασή της στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που δε σταμάτησαν να κλαίνε, αλλά και τους κριτές επίσης μιας και χαρακτηριστικά ανέφεραν πως ήταν τιμή τους που συμμετείχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Όλα απ' έξω βγήκαν!» - Χαμός στο Twitter με το "ακατάλληλο" ατύχημα της Κότυ

GNTM 5: «Κάπου εδώ η Κουλιανού τραβάει τα βυ@ιά της» - Το Twitter σχολίασε άκρως καυστικά την πασαρέλα των μοντέλων