Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε για το ανατρεπτικό ριάλιτι μοντέλων GNTM 5, την Τρίτη 18/10, και μετά τα καυστικά σχόλια των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ το βίντεο που έφτιαξαν από τον διαγωνισμό) με την σειρά τους και οι χρήστες του Twitter θέλησαν με το "καλημέρα σας" να τοποθετηθούν απόψε.

Πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια έχουν κληθεί να μάθουν πως να περπατάνε στην πασαρέλα, με τους ειδικούς να τους δίνουν οδηγίες και το Twitter να περιμένει στην γωνία για να σχολιάσει και εκείνο, με τον μοναδικό και πάντα χιουμοριστικό τρόπο του, τα όσα διαδραματίζονται και παρακολουθούν!

Το Twitter σχολίασε άκρως καυστικά την πασαρέλα!

Οι δηλώσεις των μοντέλων που αποχώρησαν οικειοθελώς το βράδυ της Δευτέρας 17/10

Το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 του GNTM 5, η αλήθεια είναι πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς έγιναν πράγματα που κανείς δεν περίμενε, όπως δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, η μία από την αρχή (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρηση της Εβελίνας) και η άλλη στο τέλος του επεισοδίου μπροστά στους κριτές.

Η Εβελίνα Πετρουγάκη και η Έφη Μπαντή λοιπόν, μετά την αποχώρησή τους, το πρωί της Τρίτης 18/10 μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και αποκαλύπτοντας περισσότερα για την απόφαση αυτή.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω», εξήγησε η Εβελίνα Πετρουγάκη αρχικά.

Η Έφη, ως μητέρα τριών παιδιών, δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Η απόφασή της στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που δε σταμάτησαν να κλαίνε, αλλά και τους κριτές επίσης μιας και χαρακτηριστικά ανέφεραν πως ήταν τιμή τους που συμμετείχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είσαι απαθής!» - "Καταπέλτης" η Βίκυ Καγιά για την στάση της Τζούλιας στον διαγωνισμό

GNTM 5: «Όλα απ' έξω βγήκαν!» - Χαμός στο Twitter με το "ακατάλληλο" ατύχημα της Κότυ

TAGS