Από Πέννυ Μαστοράκου

Η οικειοθελής αποχώρηση της Έφης, στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/10 (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε για την απόφασή της), όπως όλα δείχνουν επηρέασε κάποιες από τις παίκτριες, και μία από αυτές ήταν η Μικαέλα, η οποία δεν άντεξε και στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 στο GNTM 5, έβαλε τα κλάματα για την αποχώρησή της φίλης της.

Η αλήθεια είναι πως είχαν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη φιλία μέσα στο σπίτι, ίσως λόγω της κοντινής τους ηλικίας, και η παίκτρια νιώθει μόνη σε αυτήν την πορεία καθώς πλέον είναι η μοναδική σε μεγαλύτερη ηλικία στον διαγωνισμό.

Τα δάκρυα της Μικαέλας για την Έφη

«Δύσκολο ήταν το πρώτο ξύπνημα χωρίς την Έφη. Όλη μέρα προσπαθώ να συνέλθω και τώρα πάλι πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά. Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης, αλλά δεν φταίει η Έφη για αυτό. Μόνη μου το δημιούργησα αυτό. Εντάξει είμαι. Θέλω το χρόνο μου. Μην μου δίνετε σημασία, δεν θέλω να χαλάτε την ενέργειά σας για αυτό. Μια χαρά θα είμαι.

Έχω τύψεις που την πίεσα να μείνει. Ήθελα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Να μην είμαι η μόνη μεγάλη γυναίκα σε αυτήν την περιπέτεια» είπε συγκινημένη η παίκτρια στην κάμερα...

GNTM 5 - Μικαέλα

Οι δηλώσεις της Έφης μετά την αποχώρησή της

Το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 του GNTM 5, η αλήθεια είναι πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς έγιναν πράγματα που κανείς δεν περίμενε, όπως δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, η μία από την αρχή (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρηση της Εβελίνας) και η άλλη στο τέλος του επεισοδίου μπροστά στους κριτές.

Η Εβελίνα Πετρουγάκη και η Έφη Μπαντή λοιπόν, μετά την αποχώρησή τους, το πρωί της Τρίτης 18/10 μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και αποκαλύπτοντας περισσότερα για την απόφαση αυτή.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω», εξήγησε η Εβελίνα Πετρουγάκη αρχικά.

Η Έφη, ως μητέρα τριών παιδιών, δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Η απόφασή της στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που δε σταμάτησαν να κλαίνε, αλλά και τους κριτές επίσης μιας και χαρακτηριστικά ανέφεραν πως ήταν τιμή τους που συμμετείχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Μου έλεγε πρέπει να φύγεις!» - Απασφάλισε η Γρηγοριάνα με την υποκρισία συμπαίκτριάς της

GNTM 5: Δεν έγινε ούτε αναφορά στο όνομά της - Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η 47χρονη Άννα