Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της ημέρας, το GNTM 5 είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος εμπεριέχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, και πλέον τα κορίτσια όσο προχωρούν οι δοκιμασίες και λιγοστεύουν τα άτομα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 μετά την αποχώρηση της Εβελίνας (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε πριν φύγει) η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας στην αποχώρηση, η οποία πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή, κάτι που δεν άρεσε στην παίκτρια και το θεώρησε υποκριτικό.

Ενοχλημένη η Γρηγοριάνα με την Αλεξία

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο.

Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ. Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά απογοητευμένη.

Οι δηλώσεις της coach Μαίρης Βιτινάρος για τις κατακτήσεις της

Η Μαίρη Βιτινάρος, η νέα coach του GNTM 5 παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at star τη Δευτέρα 17/10 λίγο πριν την προβολή του νέου επεισοδίου, στο οποίο καταπλήσσει όλο το σετ με το ταλέντο της.

Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε για τη διαμονή της στην Ελλάδα, την απόφαση της να αφήσει την Αμερική αλλά και για την απήχηση της στους Έλληνες άντρες. Από τη μεριά της εξέφρασε, πως τους θεωρεί πολύ ωραίους και γοητευτικούς παρά το γεγονός, πως δεν την προσεγγίζουν τόσο εύκολα.

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση It’s meant to be! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!».

«Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι...» - Η απάντηση της Μαίρη Βιτινάρος στο ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τo GNTM 5

GNTM 5: «Η παραγωγή εξετάζει...» - Επιστρέφει στον διαγωνισμό η Σοφία Χατζηπαντελή;