Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετά ανατρεπτικό ήταν το αποψινό επεισόδιο στο GNTM 5, την Δευτέρα 17/10, καθώς όσο προχωρά ο διαγωνισμός και οι δοκιμασίες τόσο οι παίκτριες λυγίζουν και πολλές δεν αντέχουν και εγκαταλείπουν για δικούς τους λόγους το παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση της Εβελίνας στην αρχή του επεισοδίου, γνωρίζαμε πως άλλη μία παίκτρια θα αποχωρούσε απόψε, αλλά όχι ότι θα έφευγε οικειοθελώς και εκείνη πριν προλάβει να ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά ποια δεν θα συνεχίσει κατά την άποψη των κριτών!

Ποιο μοντέλο αποχώρησε επίσης από το GNTM 5;

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, και η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Οι κριτές όπως και οι συμπαίκτριές της έμειναν άφωνοι καθώς δεν το περίμεναν καθόλου, και με δάκρυα και αγκαλιές την αποχαιρέτησαν όλοι!

Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η 47χρονη Άννα

Η Άννα Βενετσανάκη ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες των οντισιόν του GNTM 5. Η συγκινητική ιστορία της είχε κάνει τη Βίκυ Καγιά να «λυγίσει», ενώ πολύ εύκολα κατάφερε να περάσει στο σπίτι.

Στο πρώτο κιόλας όμως επεισόδιο μέσα από το σπίτι, η Άννα αποχώρησε οικειοθελώς, χωρίς να δώσει κανείς εξηγήσεις για το τι συνέβη, ενώ δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στο πρόσωπό της από την κριτική επιτροπή.

Την επόμενη μέρα, η 47χρονη διαγωνιζόμενη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star και μίλησε για την απόφασή της να φύγει καθώς και για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

«Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες» - Οι αιχμές των Ράδιο Αρβύλα για το GNTM 5

GNTM 5: «Όχι και μαγιό τυρόπιτα!» - Ο Χρήστος Μπίρμπας δίχασε τις παίκτριες με την εμφάνισή του