Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Άννα Βενετσανάκη ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες των οντισιόν του GNTM 5. Η συγκινητική ιστορία της είχε κάνει τη Βίκυ Καγιά να «λυγίσει», ενώ πολύ εύκολα κατάφερε να περάσει στο σπίτι.

Στο πρώτο κιόλας όμως επεισόδιο μέσα από το σπίτι, η Άννα αποχώρησε οικειοθελώς, χωρίς να δώσει κανείς εξηγήσεις για το τι συνέβη, ενώ δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στο πρόσωπό της από την κριτική επιτροπή.

Για ποιο λόγο αποχώρησε η Άννα από το GNTM 5

Την επόμενη μέρα, η 47χρονη διαγωνιζόμενη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star και μίλησε για την απόφασή της να φύγει καθώς και για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

«Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και γω τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω. Η πρώτη δοκιμασία μου άρεσε θα τα κατάφερνα. Είπα ότι θα ήμουν καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Λίγα λόγια για την Άννα

Η Άννα είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών ενώ εργάζεται το βράδυ σε απορριμματοφόρα στον δήμο Χαλανδρίου. Και μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα όμως τίποτα δεν την κρατάει μακριά από τα όνειρά της, για αυτό και αποφάσισε να τελειώσει το σχολείο και πλέον είναι και μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. Ονειρεύεται να περάσει σε κάποια σχολή αλλά και να ασχοληθεί με το modeling που είναι το απωθημένο της από παιδί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν

«Σε αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα