Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο μετά την ατυχία της Κότυ στην σημερινή φωτογράφιση του GNTM την Δευτέρα 17/10, τα κορίτσια πήγαν στο πλατό όπου τις περίμεναν οι κριτές προκειμένου να σχολιάσουν το σημερινό τους αποτέλεσμα στην δοκιμασία η οποία είχε να κάνει με τένις, αλλά και με υψηλή ραπτική.

Η Τζούλια δεν ήταν μία από τις τυχερές, καθώς δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά όσο περίμενε, και η προσπάθειά της δεν έπεισε την Βίκυ Καγιά, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και είπε ανοιχτά τη γνώμη της.

Η απογοήτευση της Βίκυς Καγιά με την Τζούλια

«Δεν ξέρω τι έχεις πάθει και έχει αλλάξει. Από την αρχή που μπήκες εδώ είχες μια τέλεια ενέργεια και τώρα δείχνεις ότι το έχεις χάσει αυτό. Δεν το είχες αυτή τη φορά, ούτε στο σετ, ούτε στο τελικό αποτέλεσμα, δεν τα πήγες καθόλου καλά. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, γιατί τα περιθώρια στενεύουν» είπε η παρουσιάστρια κρούοντας τον κώδωνα για το μοντέλο.

GNTM

Απασφάλισε η Γρηγοριάνα με την υποκρισία συμπαίκτριάς της

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της ημέρας, το GNTM 5 είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος εμπεριέχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, και πλέον τα κορίτσια όσο προχωρούν οι δοκιμασίες και λιγοστεύουν τα άτομα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Mετά την αποχώρηση της Εβελίνας (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε πριν φύγει) η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας στην αποχώρηση, η οποία πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή, κάτι που δεν άρεσε στην παίκτρια και το θεώρησε υποκριτικό.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο.

Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ. Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά απογοητευμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Η παραγωγή εξετάζει...» - Επιστρέφει στον διαγωνισμό η Σοφία Χατζηπαντελή;

GNTM 5: «Όχι και μαγιό τυρόπιτα!» - Ο Χρήστος Μπίρμπας δίχασε τις παίκτριες με την εμφάνισή του