Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Χρήστος Μπίρμπας, είναι μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού GNTM, καθώς εκτός από τρομερό μοντέλο είναι ένας χαρακτήρας με πολύ χιούμορ (δείτε εδώ την επική σκηνή ζηλοτυπίας με την Μαίρη Βιτίναρος) και θετική ενέργεια, τον οποίο έχουν λατρέψει τα κορίτσια ως άτομο που τις συμβουλεύει και τις κατευθύνει!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 τον υποδέχθηκαν τα κορίτσια στην πισίνα για να απολαύσουν χαλαρές στιγμές, και εξαιτίας της εμφάνισής του τα σχόλια πήραν φωτιά, καθώς πέρα από την εντυπωσιακή κορμοστασιά του, δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν και το μαγιό του!

Τα επικά σχόλια των παικτριών του GNTM για το μαγιό του Μπίρμπα

«Ο Χρήστος με μαγιό είναι φανταστικός, ούτως ή άλλως είναι μοντέλο και φαίνεται» είπε η Μαρίτα. «Καλά ο Χρήστος ότι και να βάλει του πάει. Αυτό είναι γεγονός αλλά όχι και μαγιό τυρόπιτα. Ήταν λίγο αστείο το μαγιό του» σημείωσε η Βικτώρια, την οποία μάλλον δεν την κέρδισε το μαγιό!

Το μοντέλο που τον κόμπλαρε λίγες μέρες πριν

Η φωτογράφιση για τα μοντέλα του GNTM 5 ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 και έτσι ανάμεσα στα κορίτσια, που έδωσαν τον εαυτό της ήταν και η μαμά της παρέας, Μικαέλα (δείτε εδώ το λόγο που έκλαψε).

Με πολύ θάρρος μπήκε στο σετ και φωτογραφήθηκε για το κόνσεπτ με τον Χρήστο Μπίρμπα. Μάλιστα μπήκε τόσο έντονα στον ρόλο της σε σημείο να ντραπεί η ίδια για κάποιες πόζες με τον Χρήστο να σχολιάζει πως έτρεμε.

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κοπέλα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μικαέλα Νόβακ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε αγαπώ» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα

GNTM 5: «Μπορεί να με βαρεθείτε...» - Τα πρώτα λόγια του Χρήστου Μπίρμπα στα κορίτσια του show