Από Στέλλα Μούτσιου

Το GNTM 5 ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ήδη από την Δευτέρα 10/10 οι γυναίκες που πέρασαν την φάση του bootcamp μπήκαν στο σπίτι. Εκεί τις υποδέχθηκε ο Χρήστος Μπίρμπας, ο νέος coach του διαγωνισμού (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια), ο οποίος θα τις κατευθύνει σε όλη τη διάρκεια.

Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα, που διατηρεί σχέση με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι επίσης μοντέλο. Είναι μαζί περίπου 7 χρόνια και παρόλο που δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, δεν διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Περράκη για τον σύντροφό της Χρήστο Μπίρμπα στο GNTM 5

Έτσι, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο με την πρώτη του εμφάνιση η ίδια έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το νέο του επαγγελματικό βήμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για εκείνον πάνω σε μία φωτογραφία του.

«Καλή τύχη αγάπη μου. Ελπίζω όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Σε αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Μπίρμπας
Instagram / Αναστασία Περράκη

Όλα όσα θα δούμε στο ριάλιτι σήμερα 11/10

Την Δευτέρα 10/10 παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο του GNTM 5 που τα είχε όλα. Τα κορίτσια μπήκαν στο σπίτι, διασκέδασαν για λίγο, γνώρισαν τον καινούριο coach του παιχνιδιού, αλλά πραγματοποίησαν και την πρώτη τους φωτογράφιση. Κάποιες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους, άλλες μπορούσαν και καλύτερα, ενώ μερικές απογοήτευσαν και απογοητεύτηκαν.

Μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά, αφού έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε μία κούνια σε μεγάλο υψόμετρο, φορώντας υπέροχες δημιουργίες. Η Κατερίνα Καρά, δυστυχώς, είχε την χειρότερη φωτογραφία, γι' αυτό και αποχώρησε, όμως οι υπόλοιπες καλούνται να δοκιμάσουν κάτι εντελώς καινούριο στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης 11/10.

Αρχικά, στο σπίτι του διαγωνισμού θα βρεθεί ο γυμναστής τους, ο οποίος θα τους δείξει πως να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και στη συνέχεια θα παίξουν λίγο μπόουλινγκ για να χαλαρώσουν. Στο σετ τις περιμένουν ο Γιώργος Καράβας, η Μαίρη Βιτινάρος και ο Τάσος Σοφρωνίου, όπου θα τους εξηγήσουν το νέο challenge.

Θα ντυθούν σαν σερβιτόρες μίας άλλης εποχής, σαν pin up κορίτσια και θα φωτογραφηθούν δίπλα σε ένα αμάξι. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Μάλιστα, η κοπέλα που κέρδισε την καλύτερη εικόνα έχει να δώσει και το μειονέκτημά της, το οποίο είναι λιγότερος χρόνος. Σε ποια θα το δώσει και ποια θα χάσει την θέση της αυτή τη φορά;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Η Καγιά κάθε χρόνο ψάχνει για σάκο του μποξ» - Οι χρήστες του twitter μίλησαν για το reality μόδας

GNTM 5: Η παίκτρια που αποχώρησε τη Δευτέρα 10/10 - Πρόλαβε μόνο την 1η φωτογράφιση