Από Ελένη Μήτση

Τα πρώτα πλάνα από το GNTM 5 είδαμε τη Δευτέρα 10/10 με μοντέλα να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι και να έρχονται αντιμέτωπα με την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Εκτός λοιπόν από τη δυσκολία, που είχε η πρώτη φωτογράφιση, είδαμε στη συνέχεια την Μικαέλα να επιστρέφει στο σπίτι και να κάνει ένα τηλεφώνημα στον άντρα της. Να θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα έχει μπει μαζί με το παιδί της στο παιχνίδι και έτσι ευχήθηκε μέσα στα δάκρυα στον άντρα της για τα 25 χρόνια γάμου τους.

Η συγκίνηση της Μικαέλας στο GNTM 5

«Με τον άνδρα μου, γνωριζόμαστε από τότε που βγήκα εγώ Μις Σλοβενία. Από την αρχή που εγώ έκανα πολλά ταξίδια, εκείνος ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε σε οτιδήποτε.

Αν δεν είχα τον Γιώργο στη ζωή μου δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω περήφανο».

Μικαέλα Gntm 5

To ατύχημα στην πρώτη φωτογράφιση του παιχνιδιού

Την πρώτη επίσημη φωτογράφιση παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 10/10 στο Gntm 5 με τα κορίτσια να πρέπει να ανταποκριθούν σε ένα πολύ δύσκολο σετ, που ετοίμασε η παραγωγή.

Μάλιστα, η Γρηγοριάνα τα πήγε πολύ καλά στην φωτογράφιση, αλλά στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα να κριθεί από τους κριτές , την είδαμε να κουτσαίνει και να κάθεται σε μία καρέκλα, ανακοινώνοντας πως ένα μόνιτορ έπεσε πάνω της (δείτε εδώ ποια κοπέλα αποχωρεί σήμερα).

Γρηγοριάνα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Δεν προλάβαμε να το χαρούμε...» - Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τα 21 μοντέλα

GNTM 5: «Έχεις κάνει δύο παιδιά...» - Το σχόλιο της Βίκυ Καγιά στη δύσκολη στιγμή παίκτριας