Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 στο GNTM 5 με τη Αλεξία να έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία την Δευτέρα 10/10 στη δοκιμασία (δείτε εδώ το μοντέλο που αποχώρησε).

Έτσι λοιπόν, η κοπέλα θα έπρεπε στη δεύτερη φωτογράφιση α δώσει κάπου το μειονέκτημα και έτσι τρία κορίτσια αντί για τρία λεπτά θα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα λεπτό για την φωτογράφιση τους. Το μοντέλο εξήγησε, πως θωρεί πολύ καλές την Βικτώρια, τη Μάρα και την Μαρίττα και γι αυτό έδωσε το μειονέκτημα εκεί για να τις αποδυναμώσει.

Τα κορίτσια στα οποία έδωσε disadvantage η Αλεξία

GNTM

Τα σχόλια της Κότυ για το πλεονέκτημα της Αλεξίας

'Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 για το GNTM 5 με τα κορίτσια να προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της νέας τους ζωής και όσων συμβαίνουν στο σπίτι.

Η νέα φωτογράφιση είναι γεγονός και έτσι λίγο πριν πάνε στο σετ για τη δοκιμασία, η Κότυ σχολίασε την Αλεξία στην προσωπική της συνέντευξη, καθώς το κορίτσι είχε το πλεονέκτημα, το οποίο θα έπρεπε κάπως να χρησιμοποιήσει (δείτε εδώ το ατύχημα που συνέβη στο παιχνίδι).

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλος πάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμοποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage»

Αλεξία - GNTM

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Παίκτρια διέκοψε φωτογράφιση λόγω ατυχήματος - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν