Από Ελένη Μήτση

Ξεκινάει καινούργια εβδομάδα και έτσι αναμένεται να δούμε δύο νέα επεισόδια για το GNTM 5 τη Δευτέρα 17/10 και την Τρίτη 18/10. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί το show με δοκιμασίες και αποχωρήσεις, με τα κορίτσια ωστόσο να γνωρίζονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους.

Μια έντονη φωτογράφιση επέλεξαν για άλλη μια φορά οι κριτές, με τον Χρήστο Μπίρμπα να είναι στο πλάι των κοριτσιών και να δίνει άλλοτε συμβουλές και άλλοτε να κομπλάρει από τη διαχυτικότητα των μοντέλων.

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 17/10 στο GNTM 5

Αυτή η παίκτρια φεύγει από το παιχνίδι

To GNTM 5 επιστρέφει την Δευτέρα (17/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Η πρώτη επίσημη αποχώρηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και όπως έγινε γνωστό, απόψε θα έχουμε μία ακόμα οικειοθελή αποχώρηση.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, η 47χρονη Άννα αποφάσισε να αποχωρήσει από το σπίτι (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο δεν είδαμε ποτέ τη στιγμή που φεύγει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το μοντέλο που θα πάρει την απόφαση να αφήσει οριστικά τον διαγωνισμό δε θα είναι άλλο από τη Νικόλ Τσούλος, η οποία θα ανακοινώσει στους κριτές πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει προς το παρόν γνωστό για ποιο λόγο αφήνει πίσω της το ριάλιτι.

Νικόλ Τσούλος GNTM

Η Νικόλ έρχεται από το μακρινό Τορόντο του Καναδά για το GNTM. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ωστόσο δεν έχει εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το modeling.

Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στο τένις αλλά και το άλμα εις ύψος ενώ για 15 χρόνια ασχολούνταν με το μπαλέτο. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, πέρα από ένα καλλίγραμμο κορμί, της προσέφερε πειθαρχία, που θεωρεί ότι θα τη βοηθήσει για την παραμονή της στο GNTM. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της εργατικό αλλά και αγνό ενώ ονειρεύεται να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα για πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Η παραγωγή εξετάζει...» - Επιστρέφει στον διαγωνισμό η Σοφία Χατζηπαντελή;

GNTM 5: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

TAGS