Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο τελευταίο επεισόδιο του Asia Express στην Καμπότζη, τα ζευγάρια διεκδικούν τη θέση τους στην επόμενη χώρα, το Λάος! Το προηγούμενο επεισόδιο ξεκίνησε με μία έκπληξη: η Βιβή και η Kat Kat επέστρεψαν στο παιχνίδι!

Η οικογένεια Γαλακτερού, ο Νάσος και ο Παύλος, ολοκλήρωσαν το προηγούμενο race κατακτώντας την πρώτη θέση! Κέρδισαν την ασυλία και θα απολαύσουν την τελευταία διαδρομή στην Καμπότζη κάνοντας τουρισμό και έχοντας στην παρέα τους…δελφίνια!

Η Χριστίνα και η Μαρία από την άλλη, βρέθηκαν στην τελευταία θέση και έτσι πρέπει να κουβαλούν μαζί τους και το μειονέκτημα: ένα Τινγκ Μονγκ, δηλαδή ένα τεράστιο παραδοσιακό σκιάχτρο!

Το race της αποχώρησης συνεχίζεται ανατολικά και πιο συγκεκριμένα σε ένα επαρχιακό σχολείο! Τα ζευγάρια θα μάθουν πως ονομάζονται ορισμένες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην γλώσσα των Χμερ, με τη βοήθεια των μικρών μαθητών.

Τα δύο πιο γρήγορα ζευγάρια θα προκριθούν στο παιχνίδι επάθλου και θα εξασφαλίσουν τη διαμονή τους. Οι νικητές θα κερδίσουν 2.500 ευρώ και το πλεονέκτημα, που τα συνοδεύει. Ένα πλεονέκτημα που θα ευνοήσει αλλά και θα στενοχωρήσει κάποια από τα ζευγάρια. Ένα από αυτά, όποιο ολοκληρώσει το race τελευταίο, θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το trailer για το αποψινό (16/10) Asia Express

Οι δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου για το Asia Express

«Η εμπειρία στο Asia Express ήταν συναρπαστική, σαν φινάλε, σαν αυτό που έζησα γενικά. Όταν ήμουν εκεί ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο, αντίξοο. Οι παράγοντες ζέστη, πείνα, εξαθλίωση, υγρασία, στο δρόμο όλη την ώρα, με την τσάντα, ήταν γενικά πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ αληθινό. Κάθε βράδυ ψάχναμε να βρούμε σπίτι, δεν ήταν τίποτα κανονισμένο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον Βασάλο: «Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά», τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express:«Έχει κάνει το μαύρισμα του μπετατζή!» - Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν για ακόμη μία φορά Βασάλο και Fipster

Asia Express: «Σκέψου ότι είναι το κεφάλι της Καγιά» - Ξεκαρδίστηκε το twitter με την επική στιγμή της Ζενεβιέβ