Από Ελένη Μήτση

Το σημερινό 14/10 επεισόδιο του Αsia express ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά με αλλαγές και ανατροπές για ήδη υπάρχοντα ζευγάρια, που βρίσκονται στην Καμπότζη. Λίγο πριν περιγράψει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τη νέα δοκιμασία, έκανε και μία ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, εξήγησε πως λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων, με τις οποίες ήρθες αντιμέτωπη η παραγωγή αποφάσισε να βάλει ξανά μέσα στο παιχνίδι τη Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου.

Το ζευγάρι που επέστρεψε στο Asia Express

Βιβή - Κατ Κατ

Η αποχώρηση της Βίβης και της Κατ Κατ από το παιχνίδι

Άλλο ένα επεισόδιο Asia Express έφτασε στο τέλος του και μετά τις στιγμές που έκαναν τους παίκτες, όπως και την Χριστίνα Παππά, να κλάψουν μπροστά στις κάμερες, όλοι τους έφτασαν στον προορισμό που χρειαζόταν, ώστε να δουν ποιος θα αποχωρήσει.

Πέρα από την Κρίστυ και τον Γιώργο Μαυρίδη, οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλό τους και δεν αγωνίζονταν, πρώτοι έφτασαν ο Κώσταντίνος Βασάλος, ο Fipster, ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος Ζώτος. Τελευταίοι, όμως, κατέληξαν η Βιβή Μπασινά και οι Κατερίνα Καλίνογλου και δυστυχώς έπρεπε να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και να αποχωρήσουν για την Ελλάδα.

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε, αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Asia Espress αποχώρηση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δεν τα κατάφεραν - Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι

Asia Express: «Αφού δεν το καταλαβαίνεις!» - Ρήξη ανάμεσα σε Μαυρίδη και Καθάργια κατά τη διάρκεια του αγώνα