Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του MasterChef, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη φορά θα δούμε αλλαγές που ανατρέπουν τα δεδομένα για τους παίκτες.

Ο ίδιος άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε πει ότι φέτος τα πάντα θα είναι αλλιώς, κάνοντας μάλιστα και μία αναφορά στο ενδεχόμενο του να δούμε ένα MasterChef All Star (δείτε εδώ τι αποκάλυψε). Το σενάριο αυτό δεν «παίζει» ωστόσο για φέτος.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον νέο κύκλο του MasterChef

«Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε.

Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο» , είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σεφ.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τη σύντροφό του και το παιδί τους

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εγκατέλειψε για πάντα την μαγειρική μετά το MasterChef - Ο "εν κουλί" έκανε στροφή στην καριέρα του

Παίκτης του Masterchef έγινε για 2η φορά πατέρας - Η επιθυμία του να γίνει πολύτεκνος