Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/10) και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από το ριάλιτι του έρωτα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον του στον σταθμό).

Τι είδαμε χθες (15/10) στο Love Island

"Έπεσαν να φάνε" την Νίκη οι υπόλοιποι παίκτες στη βίλα - Τί συνέβη;

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Love Island όπου οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς οι τσακωμοί φαίνεται να έχουν πάρει "φωτιά".

Συγκεκριμένα, μετά από την αποχώρηση του Βασίλη, οι παίκτες φάνηκαν να είναι αρκετά στεναχωρημένοι με την επιλογή της Νίκης αφού στην βίλα έμεινε ο Γιώργος Σωτηρίου.

Έτσι, οι περισσότεροι θεώρησαν πως η συγκεκριμένη κίνση της Νίκης έγινε επίτηδες αφού είδαμε πρώτα την Κλαούντια να της "κλέβει" τον Αλέξανδρο.

Έμειναν "κάγκελο" οι παίκτες με τη νέα άφιξη - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Love Island κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Oι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη παρουσία μιας και μια νέα άφιξη στην βίλα κατάφερε να αφήσει τους πάντες παγωτό.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα πέρα από το γεγονός ότι είναι άκρως εντυπωσιακή κατάφερε να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους υπόλοιπους.

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε

Μια ακόμα ξαφνική αποχώρηση είχε το Love Island, καθώς η νέα παίκτρια έφερε φρεσκάρισμα στα ταιριάσματα των παικτών. Αυτή που έμεινε single, ύστερα από τα νέα ταιριάσματα των ζευγαριών, ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου.

«Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι ανακούφισης γιατί περνούσα λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει λίγη στεναχώρια γιατί θα μου λείψουν κάποια άτομα και ίσως να ήθελα να το ζήσω λίγο καλύτερα και ίσως λίγο περισσότερο. Παρόλα αυτά είμαι γεμάτη γιατί ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Νίκη Ηλιοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει από την βίλα του Love Island.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά το Love Island - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Love island: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τζανή μετά την οικειοθελή αποχώρησή της - Όσα είπε για τον Γιώργο Κόρκα