Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να δούμε την Παρασκευή 14/10 για το ανατρεπτικό παιχνίδι επιβίωσης Αsia Express με τους παίκτες να μάχονται για τον αγώνα επιβίωσης, καθώς την Κυριακή 16/10 ακολουθεί άλλη μια αποχώρηση.

Τελειώνει η παραμονή στην Καμπότζη, εκεί όπου έζησαν πολλά και δύσκολα (δείτε εδώ τον τσακωμό του Μαυρίδη με την Καθάργια) και σίγουρα όλα τα ζευγάρια θα πέσουν στη μάχη για να μείνουν στο παιχνίδι.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 14/10 στο Asia express

Tο πρόσφατο ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι

Μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία στο Asia Express από τις πολλές έφτασε στο τέλος της, και οι παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταλαιπωρήθηκαν προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους (δείτε εδώ την Χριστίνα Κολέτσα να καταρρέει στον αγώνα) επιτέλους έμαθαν αν θα μείνουν ή όχι στο παιχνίδι!

Λίγο πριν από την αποκάλυψη του αποτελέσματος από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, η Χριστίνα Κολέτσα ήταν σίγουρη με την φίλη της, Μαρία ότι θα ήταν εκείνες που θα αποχωρήσουν, αλλά ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος, ήταν εκείνοι που έφτασαν τελευταίοι στον προορισμό δεν κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι, και μετά την ανακοίνωσε παρέδωσαν τα μενταγιόν τους, στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, μιας και είχαν γίνει καλοί φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας!» - Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Asia Express:«Έχει κάνει το μαύρισμα του μπετατζή!» - Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν για ακόμη μία φορά Βασάλο και Fipster