Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 11/10 για το Love island με ήδη υπάρχοντα ζευγάρια να έρχονται κοντά και άλλα να προσπαθούν να βρουν το ταίρι τους.

Η Ιωάννα Τζανή και ο Γιώργος Κόρκας έχουν έρθει κοντά από την πρώτη στιγμή και παρά τον ξαφνικό και άδικο χωρισμό τους, βρίσκονται κρυφά και φανερά στο παιχνίδι. Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο η Παπαγεωργίου τους είπε να κοιμηθούν στην πισίνα και εκείνοι το έκαναν ευχαρίστως.

Το κοινό βράδυ του Γιώργου Κόρκα και της Ιωάννας Τζανή

Με κλάματα στα μάτια Ιωάννα και Γιώργος Γ.

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Love Island, και από ότι φαίνεται στην βίλα της Τενερίφης, οι παίκτες είναι αρκετά διχασμένοι κάποιοι με τις συμπεριφορές των διπλανών τους, και άλλοι όπως ο Γιώργος Γ. και η Ιωάννα, δεν αντέχουν και βάζουν τα κλάματα!

Το Σάββατο 8/10 λοιπόν, η Ιωάννα φανερά εκνευρισμένη, αλλά περισσότερο στεναχωρημένη, βρήκε τον Γιώργο, και έκατσε μαζί του εξηγώντας του πως είναι πολύ απογοητευμένη από την συμπεριφορά της Κλαούντια, και πως δεν περίμενε να διαλέξει το ταίρι της, τον άλλο Γιώργο, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island highlights 8/10:Τα κλάματα του Γιώργος Γ., οι κρυφές συναντήσεις και ο νέος παίκτης που μπήκε στη βίλα

Love Island trailer (11/10): Ο νέος παίκτης επιλέγει την σύντροφό του - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της