Από Ελένη Μήτση

Οι πρώτες φωτογραφήσεις για το GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και από ότι φαίνεται εκτός από τα ευχάριστα και τον ενθουσιασμό των μοντέλων βλέπουμε να συμβαίνουν ατυχήματα στο ριάλιτι μόδας.

Λίγο πριν τη φωτογράφιση λοιπόν, της Τρίτης 11/10 η Κάτια είχε ένα ατύχημα στο κεφάλι και στη λεκάνη με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να παρευρεθεί στο σετ.

Η ανακοίνωση του Τάσου Σοφρωνίου για το ατύχημα της Κάτιας

Την ανακοίνωση την έκανε ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος δήλωσε πως δε θα έχει ευκαιρία η κοπέλα να φωτογραφηθεί εκ νέου.

Κάτια - GNTM 5

Το μοντέλο που κόμπλαρε τον Χρήστο Μπίρμπα

Η φωτογράφιση για τα μοντέλα του GNTM 5 ξεκίνησε την Τρίτη 11/10 και έτσι ανάμεσα στα κορίτσια, που έδωσαν τον εαυτό της ήταν και η μαμά της παρέας, Μικαέλα (δείτε εδώ το λόγο που έκλαψε).

Με πολύ θάρρος μπήκε στο σετ και φωτογραφήθηκε για το κόνσεπτ με τον Χρήστο Μπίρμπα. Μάλιστα μπήκε τόσο έντονα στον ρόλο της σε σημείο να ντραπεί η ίδια για κάποιες πόζες με τον Χρήστο να σχολιάζει πως έτρεμε.

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κοπέλα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Μικαέλα Νόβακ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Έβελυν

GNTM 5: «Είναι ύπουλη, αλεπού...» - Τα σχόλια της Κότυ για το πλεονέκτημα της Αλεξίας