Από Πέννυ Μαστοράκου

Ήταν μία από τις κοπέλες που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο των κριτών, όσο και του τηλεοπτικού κοινού, όμως δεν κατάφερε να περάσει στο σπίτι του GNTM 5, και αυτό ήταν κάτι που της στοίχησε, καθώς κατέρρευσε στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Ο λόγος για την Έβελυν, το τρανς μοντέλο που είδαμε να συμμετέχει φέτος στον διαγωνισμό, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξομολογήθηκε και τις δυσκολίες που έχει περάσει σε αυτή τη διαδρομή.

Η αποκάλυψη της Έβελυν για όσα πέρασε

«Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση. Είχα πάει κατενθουσιασμένη χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω και να ελέγξω τα συναισθήματά μου» ανέφερε αρχικά η Έβελυν και συνέχισε, προχωρώντας και σε μια αποκάλυψη για ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε σε ηλικία 13 ετών.

Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ – κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου – να το κατακτώ. Έτσι ήταν το συναίσθημά μου, έτσι ένιωθα, έτσι έκανα. Εννοείται ότι ήθελα να συνεχίσω. Ένιωσα απογοήτευση κυρίως γιατί πραγματικά πιστεύω στις δυνάμεις και τον εαυτό μου. Λαμβάνω καθημερινά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο το οποίο βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο» είπε μεταξύ άλλων.

Η ηλικία, η καταγωγή και τα δύσκολα χρόνια

Η Έβελιν είναι 28 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και μίλησε ανοιχτά στη Βίκυ Καγιά, στη Σοφία Χατζηπαντέλη, στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Όπως καταλαβαίνεται, είμαι τρανς γυναίκα. Και δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να γίνω τρανς επειδή είχα κάποια θέματα με τους γιατρούς, με φίλους που μου το έπαιζαν φίλοι, πέρασα βάσανα, πέρασα πολλά, αλλά μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι.

Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Εννοείται και είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι. Και είμαι εδώ για να σταθώ και να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις και έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δεν νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιό μου. Τυλίχτηκα με μια κουνουπιέρα και είπα "θεέ μου κάνε με κορίτσι! Κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα". Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η Τίτσα αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι

GNTM 5: Επιστρέφει στο reality μόδας η Έλενα Γαλύφα; Αποκάλυψε όλη την αλήθεια στο ''Καλό μεσημεράκι''