Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε έστω προσωρινά από το GNTM 5 (δείτε εδώ τι ειπώθηκε για την επιστροφή της) και στο παιχνίδι μπήκε η Μαίρη Βιτίναρος, η οποία θα είναι model instructor και θα βοηθάει τις διαγωνιζόμενες ώστε να μάθουν να ποζάρουν σωστά και να περπατούν ωραία στην πασαρέλα.

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της.

Δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας, αφού είναι μοντέλο με μεγάλο βιογραφικό στον χώρο του ειδικά σε ό, τι αφορά μαγιό και εσώρουχα.

Άλλωστε η ίδια θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος. Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret.

Δεν είναι τυχαίο ότι διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Είναι γεννημένη στην Αυστραλία είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς, 29 ετών, με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες, ενώ η εμφάνισή της δε θυμίζει σε τίποτα αυτή της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία δέχθηκε πολλά σχόλια για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της καθώς και για το χαρακτηριστικό ενωμένο φρύδι της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για την εμφάνιση της Μαίρη Βιτίναρος στο GNTM 5

Λίγο μετά την πρώτη εμφάνιση της Μαίρη Βιτίναρος στo Bootcamp του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έκανε αναδημοσίευση στο προφίλ της, τη φωτογραφία που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του ριάλιτι με τη Μαίρη Βιτίναρος και από πάνω έγραψε: «Χαχαχαχχαα, καλό!».

Σοφία Χατζηπαντελή Μαίρη Βιτίναρος Instagram

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - To Twitter πενθεί για την αποχώρηση της μοναδικής Σοφίας Χατζηπαντελή

«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα!» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά