Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο του Love Island, μας περιμένει το βράδυ της Τρίτης 11/10 και η θερμοκρασία θα ανέβει και άλλο στην Τενερίφη! Ένας νέος παίκτης έκανε την είσοδό του στο παιχνίδι, και αποτελεί κίνδυνο για τα υπόλοιπα αγόρια, καθώς θα καλεστεί να διαλέξει μία κοπέλα, αυτή που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, και ίσως χρειαστεί να την "κλέψει" από κάποιο συμπαίκτη του!

Μην χάσετε απόψε τις εξελίξεις στο Love Island

Η είσοδος του Παναγιώτη στη βίλα ξάφνιασε τους Islanders οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θετικά. Θα διατηρήσουν τη στάση τους στο νέο επεισόδιο του Love Island απόψε στις 23.15 όταν θα τους ανακοινώσει την επιλογή του;

Ο νέος Islander δήλωσε από την πρώτη στιγμή πως υπάρχει μία κοπέλα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αλλά τώρα έφτασε η ώρα των ραντεβού με τα κορίτσια. Πριν προχωρήσει όμως θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τα αγόρια.

Σε τρικυμία βρίσκεται η σχέση του Αλέξανδρου Λ. με τη Νίκη καθώς οι εντάσεις ανάμεσά τους δεν λένε να κοπάσουν με την Κλαούντια να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο Αλέξανδρος Κ. από την άλλη έχει ενοχληθεί για το ραντεβού της κοπέλας του με τον Παναγιώτη και περιμένει να δει τη συνέχεια ενώ ο Γιώργος Γ. αποφασίζει να προσπαθήσει ξανά να προσεγγίσει την Αναστασία.

Η είσοδος της Ηλιάνας στη βίλα σηματοδοτεί και την ώρα της επιλογής του Παναγιώτη. Ποιος παίκτης θα μείνει single απόψε; Όμως η love guard του παιχνιδιού ποτέ δεν φεύγει χωρίς να πει την τελευταία κουβέντα… Μια νέα έκπληξη έρχεται στο Love island και φέρνει αναταράξεις!

Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια στο σπίτι

Τα κορίτσια έκαναν τις επιλογές τους στο Love Island και αφού η Ιωάννα έχασε τον Κόρκα κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και τον Θοδωρή. Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ανακοίνωσε πως από τους δύο, προτιμά να έχει δίπλα της τον Γιώργο.

Αυτό σημαίνει πως ο Θοδωρής αποχωρεί. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, οι συμπάικτες του έτρεξαν γύρω του για να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετήσουν και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Πως διαμορφώθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα ζευγάρια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Του έδωσε το "οκ" αλλά μετά θύμωσε - Ξέσπασε ο Γιώργος κατά της Αναστασίας και του Θοδωρή

Love Island: Δεν το βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές - Τι συμβαίνει με το κρυφό δωμάτιο που υπάρχει στη βίλα