Από Ελένη Μήτση

Το Love island είναι σίγουρα ένα ανατρεπτικό παιχνίδι αγάπης και αυτό φάνηκε ξανά από το παιχνίδι του Σαββάτου 8/10 με έναν νέο παίκτη να μπαίνει στο σπίτι, καινούργια ζευγάρια να διαμορφώνονται αλλά και κάποια κρυφά να συναντιούνται ''παράνομα'' (δείτε εδώ το λόγο που ο Γιώργος Γ. αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του).

Τα highlights από το επεισόδιο του Σαββάτου 8/10 στο Love island

Με κλάματα στα μάτια Ιωάννα και Γιώργος

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Love Island, και από ότι φαίνεται στην βίλα της Τενερίφης, οι παίκτες είναι αρκετά διχασμένοι κάποιοι με τις συμπεριφορές των διπλανών τους, και άλλοι όπως ο Γιώργος Γ. και η Ιωάννα, δεν αντέχουν και βάζουν τα κλάματα!

Το Σάββατο 8/10 λοιπόν, η Ιωάννα φανερά εκνευρισμένη, αλλά περισσότερο στεναχωρημένη, βρήκε τον Γιώργο, και έκατσε μαζί του εξηγώντας του πως είναι πολύ απογοητευμένη από την συμπεριφορά της Κλαούντια, και πως δεν περίμενε να διαλέξει το ταίρι της, τον άλλο Γιώργο, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Mπήκαν κρυφά κάτω από τα σεντόνια Κόρκας και Ιωάννα

Τι και αν μπήκε άλλη γυναίκα ανάμεσα στην Ιωάννα και τον Κόρκα από ότι φαίνεται υπάρχει ένα έντονο πάθος και έτσι τα παιδιά, το Σάββατο 8/10 κρύφτηκαν κάτω από τα παπλώματα.

Ο νέος παίκτης που μπήκε στη βίλα

Η κοπέλα που πλησίασε ο Αργύρης

Μπορεί ο Γιώργος Γ να ήταν μαζί με την Αναστασία, αλλά επειδή πλέον είναι και τα δύο παιδιά single, την Κυριακή 8/10 είδαμε τον Αργύρη να κάνει μια ανοιχτή προσέγγιση στο πρόσωπο της, μιας και του αρέσει αρκετά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Θα σε καταστρέψω σκουπιδιάρα του διαβόλου» - Τρελό γέλιο στο twitter με την απόφαση της Κλαούντια

Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια του Love Island - Η Ιωάννα πήρε την απόφαση για τον παίκτη που αποχώρησε